“Πετάει” για Ολλανδία οριστικά χωρίς Ταπούτο

Οριστικά εκτός αποστολής έμεινε ο Χρήστος Ταπούτος, όπως ανακοίνωσε και η ΚΑΕ Άρης. Ο αρχηγός της ομάδας θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη για θεραπεία στον αριστερό αστράγαλο, ώστε να ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη. Η αποστολή του Άρη αναχωρεί αύριο το πρωί για το Γκρόνιγκεν. Διαβάστε αναλυτικά για το ταξίδι των κίτρινων στην Ολλανδία.

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ “μοναδικός παίκτης που σημειώθηκε στο απουσιολόγιο του Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι ο Χρήστος Ταπούτος που ταλαιπωρείται εσχάτως από ένα διάστρεμμα. Ο αρχηγός του Άρη ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και επιλέχθηκε να μείνει εκτός αποστολής. Στην θέση του συμπεριλήφθηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης”.

Η αποστολή αναχωρεί αύριο το πρωί (08.30) από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” με προορισμό την Αθήνα και από εκεί θα πάρει την πτήση για το Άμστερνταμ. Από την ολλανδική πρωτεύουσα θα διανύσει οδικώς 145 χιλιόμετρα ως το Γκρόνιγκεν που βρίσκεται βορειοδυτικά του Άμστερνταμ. Η ομάδα αναμένεται στην ολλανδική πόλη λίγο μετά το μεσημέρι και το βράδυ (21.00 – 22.30) έχει προγραμματιστεί η προπόνησή της στην έδρα της Γκαστέρα Φλέιμς.

To Top