Πετάει για Σικάγο ο Ρον Ντέιβις

Το τετραήμερο ρεπό που μοίρασε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής λόγω της αγωνιστικής απραξίας μέχρι να οριστεί η ημερομηνία για την τελευταία πράξη του πρωταθλήματος θα δώσει την ευκαιρία στους περισσότερους παίκτες να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει των πλέι οφ.

Ένας εξ’ αυτών είναι και ο Ρον Ντέιβις ο οποίος σήμερα το πρωί αναχωρεί για την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Σικάγο. Ο έμπειρος γκαρντ εκμεταλλεύτηκε την απόφαση του προπονητή του και θα μεταβεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να συναντήσει την οικογένεια του και κάποια φιλικά του πρόσωπα.

Οι μέρες μπορεί να είναι λίγες όμως ο Αμερικανός γκαρντ έχει αρκετούς μήνες να δει την γυναίκα του και τα παιδιά του και αφού το επιτρέπουν οι συνθήκες θα κάνει ένα μικρό διάλλειμα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Ντέιβις θα επιστρέψει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Τετάρτη και θα ξεκινήσει μαζί με τους συμπαίκτες του την προετοιμασία για τον αγώνα με το Περιστέρι.

Εκτός από τον 30χρονο γκαρντ και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο της ομάδας, αναχώρησε μετά το τέλος του αγώνα για την Αθήνα.

To Top