Πετάνε την «μπάλα» έξω! Νέες επαφές, νέα καθυστέρηση για διοίκηση Πρωτοδικείου

Από τη μια μέρα, στην άλλη μετατίθεται το θέμα της συγκρότησης Πρωτοδικείου στον Άρη. Μπορεί την περασμένη βδομάδα να δόθηκε η εντύπωση ότι οι εξελίξεις θα είχαν ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη, όμως, μετά από μια σειρά νέων επαφών που έγιναν σήμερα, προκύπτει νέα καθυστέρηση… 

Οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης πετάνε την «μπάλα» έξω προς το παρόν, με άλλα λόγια, με αποτέλεσμα να γεννιούνται απορίες και ερωτηματικά, ειδικά από τη στιγμή που έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την τελευταία γενική συνέλευση κι ενώ έχουν ειπωθεί πολλά σχετικά με το ποιοι θα συμμετέχουν στη διοίκηση Πρωτοδικείου.

Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει το τελικό, το καθοριστικό βήμα, πέρα από τις ζυμώσεις που επαναλήφθηκαν και σήμερα, με δεδομένο ότι Λαμπριάκος, Στεφανίδης έχουν πει ότι αρνούνται να είναι παρόντες σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου και ξεκίνησε μια διαδικασία στελέχωσης ενός διοικητικού σχήματος.

Η «λαϊκή εντολή» είναι σαφής: διοίκηση με παράγοντες που δεν είχαν συμμετοχή στις διοικήσεις των τελευταίων οκτώ χρόνων. Πάνω σε αυτόν τον άξονα θέλει να κινηθεί η Κοινωνία Μελών, όμως είναι φανερό, ότι προς το παρόν δεν έχει «κλειδώσει» τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν.

Το πρωί ο Γιάννης Ψηφίδης τόνιζε ότι δεν θα συμμετέχει, κάνοντας πίσω. Το βράδυ υπήρχε η πληροφορία ότι μετά την ενημέρωση που του έγινε, φωνάζει “παρών”. Από κει και πέρα;

Ανοιχτό παραμένει ακόμη το θέμα του Αντώνη Ζαμπέτα, εάν θα συμμετέχει, εάν πρέπει να συμμετέχει, εάν μπορεί να αντικατασταθεί ή όχι, με δεδομένο ότι σηκώνει το “βάρος” της υπογραφής και των καθημερινών υποχρεώσεων για την λειτουργία της ΠΑς.

Ο Αλέκος Κατσιαούνης έχει δηλώσει ότι θα συμμετέχει κανονικά, αν και υπάρχουν πληροφορίες ότι τις τελευταίες μέρες κάνει και «δεύτερες σκέψεις», με βάση και την καθυστέρηση που παρατηρείται…

Οι μέρες περνούν, πάντως, και η καθυστέρηση αυτή προκαλεί ανησυχία και προβληματισμό στον κόσμο, ο οποίος ζητάει ξεκάθαρες θέσεις κι αλήθειες, ειδικά από την στιγμή που εκκρεμεί ο έλεγχος, ενώ παραμένει επίσης, ανοιχτό το θέμα της πραγματοποίησης γενικής συνέλευσης, ώστε να πάρουν τις αποφάσεις τα μέλη του Άρη.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το σάιτ του συνδρομητικού καναλιού: «η φήμη που κυκλοφόρησε περί αντικατάστασής του από τον Νικήτα Ματθαίου, ο οποίος έχει το δικαίωμα της υπογραφής, μάλλον δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

 

To Top