ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πετεβίνος (ΑΠΟΕΛ): “Αλίμονο να συζητάμε τώρα μεταγραφές όπως του Ροζ”!

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στο Super Sport FM 104.0 Κύπρου για τα οικονομικά θέματα της ομάδας,ενώ αναφέρθηκε στο θέμα του Ροζ και τα σενάρια για την Κυπριακή ομάδα, επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας, ότι σοβαρή συζήτηση για μεταγραφή σε ρεαλιστικό επίπεδο δεν μπορεί να γίνει για κανέναν παίκτη, αφού κανείς δεν γνωρίζει τι θα ξημερώσει.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Γάλλου αμυντικού με τον Άρη είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ στο σχετικό ρεπορτάζ υπάρχει και μία ανακρίβεια. Αναφέρεται λανθασμένα ρήτρα αγοράς ύψους 1.000.000 ευρώ για τον παίκτη, κάτι που δεν ισχύει.

Για τον Ροζ δεν υπάρχει η συγκεκριμένη ρήτρα και είναι αμφίβολο αν μπορούν οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ  να ικανοποιήσουν οικονομικά τον Άρη για την απόκτηση του αμυντικού.

Να σημειωθεί πως προπονητής του ΑΠΟΕΛ είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Άρη, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο.

Η δήλωσή του παράγοντα του ΑΠΟΕΛ: “Αυτή τη στην στιγμή έχουμε ενημερωθεί ότι δεν θα πληρωθούν οι δόσεις για τους μήνες που διανύουμε και δεν έχουμε ποδόσφαιρο. Δεν μας είπε ότι θα μας πληρώσει διπλή δόση τον Ιούνιο. Τον Απρίλιο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, άρα δεν θα πληρωθούμε. Είμαστε ήδη μείον στην καταβολή τη δόσης του Μάρτη και του Απρίλη. Δεν μπορεί να πληρωθεί ολόκληρη η συμφωνία. Δεν ξέρω τι συμφωνίες έχουν οι άλλες πλατφόρμες”, ενώ μιλώντας στην συνέχεια για το όνομα του Ροζ είπε: “Το πρόσθεσα. Έχω μια συνήθεια να γράφω μια λίστα με μεταγραφικούς στόχους από την μέρα που ξεκινάει η περίοδος. Τον πρόσθεσα και αυτόν γιατί αντιλαμβάνεσαι, αλίμονο αυτή την στιγμή να συζητούμε για θέμα μεταγραφής και μάλιστα αγοράς ποδοσφαιριστή. Εδώ δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε ακόμη με τους υφιστάμενους”

To Top