«Πετούν» για Χανιά οι γυναίκες

Ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΑΟ Χανίων στην Κρήτη (12:00), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α΄ Εθνικής.

Να σημειωθεί ότι αμφίβολη είναι η συμμετοχή της Μελίνας Κώττα και της Μιχαέλας Παράσχου, οι οποίες τραυματίστηκαν στην χθεσινή τελευταία προπόνηση, αλλά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook: «Η αποστολή θα αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη με αεροπλάνο σήμερα Παρασκευή 30/1/2015 στις 17:40 με προορισμό τα Χανιά.

Ο τεχνικός της ομάδας, Θεόφιλος Δουβαρτζίδης, μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από τις εξής: Ελένη Βουτσά, Εύη Γαβριηλίδου, Νένα Τερζοπούλου, Ρία Κολλήγα, Ευαγγελία Μαντατζή, Αναστασία Μίχου, Μιχαέλα Παράσχου, Στεφανία Πασπάλη, Σούλα Σπυριδωνίδου, Χαρά Νεοφύτου, Χριστίνα Χυτούδη, Ευλαμπία Χουτουριάδου, Ραφαέλα Ψάλτη, Μελίνα Κώττα, Άννα Κηπουρού, Ιωάννα Καλογεροπούλου, Χρύσα Βαμπούλα, Ευαγγελία Σύραλη».

To Top