ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πετράκης: “Ο Άρης θέλει φορ… killer! Άλλη κλάση ο Μήτρογλου, πιο έτοιμος ο Μπαράλες”

Ο Γιάννης Πετράκης, πρώην επιθετικός του Άρη, είναι ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζει πολύ καλά τον Άκη Μάντζιο, αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας και την συνέχεια της προσπάθειας.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Για τον Άρη:

Είναι η ευχάριστη έκπληξη για τους περισσότερους φιλάθλους, και δεν μιλάω μόνο για τους Αρειανούς. Μας δημιούργησε όνειρα μέσα σε μία δύσκολη χρονιά και όλοι θέλουμε να ζήσουμε το κάτι παραπάνω.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Θεωρώ ότι είναι άκρως επιτυχημένος. Από την μέρα που ανέλαβε μπήκε κατευθείαν στο πετσί, δημιούργησε προσδοκίες. Έδειξε ότι είναι σοβαρός, γνωρίζει τα αποδυτήρια του Άρη αλλά και το Ελληνικό πρωτάθλημα. Για εμένα ήταν η καλύτερη και πιο ενδεδειγμένη λύση. Αποδείχθηκε ότι σωστά έπραξε η διοίκηση. Δημιουργήθηκαν μεγάλες προσδοκίες.

Για το ποιο παιχνίδι τον «πείραξε»:

Στεναχωρήθηκα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θα μπορούσες να την κερδίσεις, να την αφήσεις πίσω για την δεύτερη θέση και με την ψυχολογία που θα είχες να χτυπήσεις και το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Με τον Παναθηναϊκό έκανες ευκαιρίες, αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Ειδικά όταν κάνεις πρωταθλητισμό.

Για το θέμα φορ:

To θέμα είναι όποιος έρθει να είναι αγωνιστικά και ψυχολογικά έτοιμος. Ο Μπαράλες έχει αυτήν την ετοιμότητα αλλά ο Μήτρογλου είναι άλλη κλάση. Δεν ξέρω βέβαια σε τι φεγγάρι είναι. Το θέμα είναι ότι για να κάνεις πρωταθλητισμό δεν γίνεται να μην έχεις έναν «top scorer» στην ενδεκάδα. Δεν γίνεται να μην έχεις έναν… killer.

Για το πως διαχειρίζεται ο Άκης Μάντζιος τα αρνητικά αποτελέσματα:

Είναι πολύ δύσκολη διαχείριση. Εμείς είμαστε απαιτητικοί και μηδενιστές. Ο Άρης έχει να κάνει τέτοια πορεία 50 χρόνια και μέσα σε μία εβδομάδα κακών αποτελεσμάτων διαβάζεις τα πάντα. Η ομάδα είναι στους στόχους της, διακρίνεται και μπορεί να φτάσει στο υψηλότερο σκαλί. Υπάρχει ηρεμία και μπορεί να φτάσει η ομάδα πιο ψηλά από κάθε άλλη χρονιά.

Για το αν έχει και ο Άκης Μάντζιος ευθύνες:

Φυσικά έχει ευθύνες και εκείνος. Κάθε προπονητής κάνει ένα πλάνο, μια τακτική. Είναι λεπτομέρειες, είναι ένα γκολ, είναι οι συνθήκες, είναι πολλά πράγματα. Μέσα σε δύο εβδομάδες παίξαμε σε δύο πολύ άσχημα γήπεδα.

Για την δουλειά του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει:

Έχω ένα πρακτορείο με τον Θεόκλητο τον Παπαδόπουλο, το έχουμε μαζί εδώ και 15 χρόνια. Δυστυχώς σε αυτό το θέατρο του παραλόγου που ζούμε, μας έχει πάρει η μπάλα όλους. Ο δικός μας ο κλάδος είναι από τους πιο θιγόμενους. Είναι πολλά προϊόντα και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για στοίχημα, για πρωτοχρονιάτικα λαχεία. Είπαν ότι θα ανοίξουμε κατά τις 25, αλλά το θέμα είναι να μην κλείσεις και πάλι.

To Top