Πετράκης: “Ο Άρης θα βρει τον δρόμο του, ένιωσα σήμερα πόσο πραγματικά μεγάλη ομάδα είναι”

Ιδιαίτερη αναφορά στον Άρη έκανε ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος του αγώνα.

«Ο Άρης έκανε φέτος  μια συγκινητική προσπάθεια, σε όλες τις ομάδες στη ζωή υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω και πιστεύω ότι θα βρει τον δρόμο του με υπομονή και καλή διαχείριση» είπε στην κάμερα του συνδρομητικού για να συμπληρώσει σχετικά με το παιχνίδι:

“Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον ΠΑΣ, όμως ήταν σπουδαίο που εξασφαλίσαμε την παραμονή στην προηγούμενη αγωνιστική. Θέλαμε να κλείσουμε την χρονιά με νίκη, ο Άρης μας απείλησε, αλλά τελικά μείναμε στην ισοπαλία”.

Στη συνέντευξη Τύπου ο κ. Πετράκης υπογράμμισε πως “εύχομαι η επόμενη χρονιά να είναι καλύτερη ποιοτικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μία δύσκολη χρονιά για την ομάδα μας τελείωσε. Ο Βασικός στόχος που ήταν η παραμονή επιτεύχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική. Σήμερα για τον Άρη υπήρχε κίνητρο για την νίκη κι αυτό ήταν η παρουσία του κόσμου του. Απειληθήκαμε από τον Άρη κυρίως από στημένες φάσεις”.

Για τον Άρη είπε: “Σήμερα ένιωσα ότι ο Άρης είναι πραγματικά μια μεγάλη ομάδα. Η αντίδραση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή! Εύχομαι αυτοί που θα επμηθούν το βάρος για την επιστροφή του Άρη να το καταφέρουν γιατί δεν αξίζει στον σύλλογο αυτό που ζει τώρα. Είναι άδικο για τον Άρη να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Πολλά από τα παιδιά που επωμίστηκαν φέτος το βάρος της παραμονής στην κατηγορία στερήθηκαν εμπειρίας, καθώς ακόμα και πέρσι δεν ήταν καν στην 18άδα του συλλόγου. Το ειδικό βάρος της φανέλας του Άρη ήταν αυτό που δυσκόλεψε τις προσπάθειες τους”.

To Top