Πετράκης: “Ο Άρης με την πλάτη στον τοίχο έχει έξτρα κίνητρο”

Ο Γιάννης Πετράκης, τεχνικός του Εργοτέλη, υπογράμμισε πως ο Άρης τώρα που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο έχει επιπλέον κίνητρο στο παιχνίδι.

Στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι ο Έλληνας προπονητής τόνισε αρχικά πως “στο παιχνίδι με την Τρίπολη δεν είχαμε καλή εικόνα αλλά και στα τελευταία παιχνίδια η εικόνα μας δεν ήταν η ίδια. Ο βαθμός δυσκολίας των παιχνιδιών δεν ήταν χαμηλός. Ωστόσο είχαμε μία εικόνα αρκετά καλή και τα αποτελέσματα δεν ήταν δίκαια. Είχαμε σταθερότητα στην απόδοσή μας και πλέον κοιτάμε την επόμενη μέρα. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε αυτή την κατάσταση και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Για την αναμέτρηση με τον Άρη: «ο Άρης μπορεί να είναι σε δύσκολη θέση αλλά ο Άρης είναι ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος. Αυτός που είναι με την πλάτη στον τοίχο έχει έξτρα κίνητρο αλλά το πιο σημαντικό είναι το πώς θα είμαστε εμείς και πως θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Δεν μπαίνουμε σε διαδικασίες βαθμολογίας αλλά πάμε βήμα βήμα. Έχουμε μπροστά μας ένα σπουδαίο παιχνίδι και πρέπει να έχουμε όλα τα στοιχεία που πρέπει για να επανέλθουμε στις νίκες».

To Top