ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πετρούνιας: «Ναι ρε φίλε, ναι ρε Ελλάδα!»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ο νέος χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους και λίγη ώρα μετά την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου, ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε για την επιβράβευση των κόπων του!

«Ναι ρε φίλε, ναι ρε Ελλάδα!» Ξεκινώντας με την ατάκα που χρησιμοποιεί μετά από κάθε προσπάθειά του, ο νέος χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τη νέα τεράστια επιτυχία του, χάρη στην οποία ο εθνικός μας ύμνος ακούστηκε για δεύτερη φορά κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Συνεχίζοντας, ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέφερε: «Σε κάθε δήλωσή μου λέω ότι οι Έλληνες έχουμε την ψυχή να πάμε εκεί που μας αξίζει και αυτό ήρθαμε να αποδείξουμε και εδώ. Για μένα, το να ακούγεται ο εθνικός ύμνος είναι ότι σημαντικότερο. Αφιερώνω αυτό το μετάλλιο στον πατέρα μου, τον προπονητή μου και σε όλη την Ελλάδα. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό για την επιτυχία αυτή. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, έχουμε προετοιμαστεί καλά, είχαμε υπομονή, είχαμε και λίγη τύχη που πάντα χρειάζεται και ευτυχώς πήγαν όλα καλά».

Λίγη ώρα μετά, μιλώντας πλέον από τη μικτή ζώνη, συνέχισε: «Υπήρχε αγωνία, αλλά στο μυαλό μου είχα κλειδώσει εδώ και καιρό μια χ εκτέλεση η οποία θα έφερνε και έναν χ βαθμό. Ευτυχώς όλα έγιναν όπως τα είχα κλειδώσει στο μυαλό μου, το πρόγραμμα ήταν καλό, η εκτέλεση ήταν αντίστοιχη και όταν είδα τον βαθμό κατάλαβα ότι είχα πολύ καλές πιθανότητες».

Απαντώντας σε ερώτηση για την… επιμονή του να αφιερώνει τις επιτυχίες του σε όλους τους Έλληνες, είπε με νόημα: «Για ποιον άλλο λόγο έχουμε έρθει εδώ;»

Τέλος, όσον αφορά στο μέλλον, καθότι είναι ακόμη μόλις 26 ετών, σημείωσε: «Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι έχω ακόμη πολύ χρόνο μπροστά μου. Να έχω την υγεία μου και έπειτα αφού ξεκουραστώ να ξεκινήσω και πάλι τη δουλειά για μια νέα τετραετία που θα έχω αντίστοιχη πορεία, σε υψηλό επίπεδο».

To Top