Πετρούνιας: «Του χρόνου θα διατηρήσω τον τίτλο μου!»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πανηγύρισε δεόντως την… σχεδόν εξασφαλισμένη παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και υποσχέθηκε μετάλλιο στην Ντόχα το 2021.

Η απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής (FIG) να επικυρώσει ως τελική την κατάταξη των προκριματικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης του Μπακού, που διακόπηκε λόγω κορωνοϊού, έδωσε… τέλος στην αγωνία του Λευτέρη Πετρούνια.

Ο «άρχοντας των κρίκων» εξασφάλισε τη δεύτερη πρωτιά του σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά τη Μελβούρνη, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Ένα εισιτήριο το οποίο θα κληθεί ουσιαστικά να «σφραγίσει» στην αντίστοιχη διοργάνωση της Ντόχα, που πιθανότατα θα μετατεθεί για το 2021…

«Ήρθε η πολυπόθητη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο! Ναι! Μετα την επικύρωση των αποτελεσμάτων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Μπακού η πρόκριση ειναι γεγονός που μπορεί να χαθεί μόνο με ενα απίθανο σενάριο πια! Του χρόνου θα διατηρήσω τον τίτλο μου!», ήταν το σχόλιο του Πετρούνια στον επίσημο λογαριασμό του στα social media.

To Top