ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πετρόπουλος: “Μεγάλη ομάδα ο Άρης, δεν πρέπει να παίζει στη Football League, έχει ατέλειες στην άμυνα”

Στη δύναμη θα κριθεί το παιχνίδι με τον Άρη σύμφωνα με όσα είπε ο παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Αντώνης Πετρόπουλος, μιλώντας στο Metropolis 95,5.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι ένα ντέρμπι. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα όπως και εμείς. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Εμείς προερχόμαστε από τη νίκη στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα και έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία».

Για το εάν θα επηρεάσει το γεγονός ότι ο Άρης προέρχεται από μια ήττα: « Ο Άρης θα έρθει για να παίξει ποδόσφαιρο αλλά μπορεί να μην είναι τόσο καλά ψυχολογικά λόγω ήττας. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στη δύναμη και στα λιγότερα λάθη. Όποιος καταφέρει να προηγηθεί θα κερδίσει. Εμείς είμαστε σε καλό φεγγάρι, είμαστε υγιείς και θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Για το εάν έχουν αξία τα ρόστερ ή οι παραστάσεις: «Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Υπάρχουν ομάδες με κλειστές άμυνες, πάθος, δύναμη, αλλά δεν παίζει ρόλο μόνο το ρόστερ αλλά και η διοίκηση. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα πρέπει να είναι οικογένεια. Εμείς είμαστε οικογένεια και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στον αγωνιστικό χώρο θα κριθούν τα πάντα».

Για το τι μετράει για τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Εμείς προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κρατάμε το μηδέν. Είμαστε αήττητοι στο πρωτάθλημα. Η ομάδα λειτουργεί άψογα, έχουμε ποιοτικούς παίκτες και προσπαθούμε να κάνουμε το γκολ για να πάρουμε το παιχνίδι».

Για το τι σε φοβίζει στον Άρη: «Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, δεν θα πρέπει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Έχει καλό κέντρο και επιθετική γραμμή. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις ατέλειες της άμυνας του για να σκοράρουμε. Είναι ένα ντέρμπι που ξεκινά από το Χ αλλά θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι και με γκολ».

Για το ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο: «Είναι νωρίς, δεν μπορούμε να διαγράψουμε τον ΟΦΗ, ούτε τα Τρίκαλα, ούτε τη Λαμία. Υπάρχει ένας ολόκληρος δεύτερος γύρος. Εμείς κοιτάμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι αλλά δεν έχουν χάσει το παιχνίδι οι άλλες ομάδες.

Για το εάν τον ικανοποιεί το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Το ευχάριστο είναι ότι παίζουμε πολλοί Έλληνες. Τα γήπεδα είναι μέτρια έως κακά. Πιστεύω ότι με τον καιρό θα αλλάξουν τα πράγματα για το ποδόσφαιρο».

To Top