ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πετρόπουλος: “Μεγάλο μέγεθος ο Άρης, πρέπει να είναι στη Σούπερ Λίγκα”

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, Αντώνης Πετρόπουλος, μίλησε για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης, παρά το γεγονός ότι είχε πρόταση από τον Άρη.

Τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τους ομίλους της διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Αναλυτικά, τα όσα μεταξύ άλλων είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για το ενδιαφέρον του Άρη: «Είχαμε κάποιες συζητήσεις, είχαμε πλησιάσει. Ο Άρης είναι μεγάλο μέγεθος και πρέπει να είναι στη Super League. Δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς, απλά ήρθε η πρόταση του Απόλλωνα και αφού έχω δέσιμο με τον κόσμο αποφάσισα να έρθω εδώ. Μου δίνεται το έναυσμα να ξεκινήσω καλά και να συνεχίσουμε παραπάνω».

Για την απόφασή του να πάει στον Απόλλωνα: «Πιστεύω ότι ήταν μια καλή επιλογή για την παρούσα στιγμή της καριέρας μου. Τότε δεν άξιζε να υποβιβαστεί ο Απόλλων, είχαμε κάνει έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την άνοδο. Είναι μια ομάδα με σοβαρή διοίκηση, με την οικογένεια Μονεμβασιώτη να πληρώνει πολλά λεφτά και της αξίζει να δει την ομάδα ψηλά».

Για το πώς βλέπει το πρωτάθλημα της Football League: «Όσον αφορά εμένα, χρωστάω κάτι στον Απόλλωνα, είχα κάνει καλή χρονιά. Πιστεύω ότι υπάρχει πείσμα από όλους για να ανέβει η ομάδα. Υπάρχουν και άλλες ομάδες, όπως ο Άρης, ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα που θα διεκδικήσουν πράγματα. Έχω να αγωνιστώ πάνω από δέκα χρόνια σε αυτή την κατηγορία. Παίζουν πιο κλειστά οι ομάδες, πιο δυνατά. Όλα στο γήπεδο θα φανούν».

Για το τι θα παίξει ρόλο στο πρωτάθλημα: «Στη Football League όταν κάνεις 1-2 ήττες, οι άλλες ομάδες ξεφεύγουν. Θα μετρήσει η κλήρωση. Να δούμε αν υπάρξει ένα ντέρμπι Άρης – ΟΦΗ ή Απόλλων – Άρης στην αρχή. Είναι μακρύ το πρωτάθλημα, χρειάζονται βάθος οι ομάδες. Χρειάζεται να είναι όλοι ενωμένοι».

To Top