ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πετυχημένο στο έπακρο το πρώτο Golden Cup της ΚΑΕ Άρης! (photos)

Πετυχημένο από κάθε άποψη ήταν το 1ο τουρνουά μπάσκετ μίνι «Golden Cup» που ολοκληρώθηκε χθες στο Αλεξάνδρειο με διοργανώτρια την KAE Άρης.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αιμοδοσίας (13 Ιουνίου) και διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Συμμετείχαν οι ομάδες των Άρη, ΠΑΟΚ, Ηρακλή και ΧΑΝΘ που αποτελούνταν από αγόρια γεννημένα το 2005 και το 2006. Συνολικά χθες (09/06) και προχθές (08/06) έγιναν έξι παιχνίδια με τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Αμέσως μετά το τέλος του τουρνουά όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν αναμνηστικές πλακέτες ενώ δόθηκαν κύπελλα σε καθεμία από τις τέσσερις ομάδες.

Παλαίμαχοι παίκτες και των τεσσάρων ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά, τίμησαν με την παρουσία τους το 1ο «Golden Cup». Οι Βασίλης Λυπηρίδης, Διονύσης Ανανιάδης, Γιάννης Τσουμής, Θανάσης Κουματσιώτης, Γιώργος Μπαλογιάννης και Χρήστος Ταπούτος ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Άρης ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου και βρέθηκαν χθες (09/06) στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Παρόντες ήταν ακόμη το μέλος του Δ.Σ. της Άρης ΚΑΕ, Τάσος Μωυσιάδης, ο γενικός αρχηγός της Άρης ΚΑΕ και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκος Ζεϊμπέκης. Τον Δήμο Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Μετά το τέλος των αγώνων έγινε η τελετή λήξης των Ακαδημιών του Aris School of Basketball της ΚΑΕ Άρης.

To Top