ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πετυχημένο το πρώτο Business Forum της ΚΑΕ Άρης

Με σημαντική συμμετοχή εκπροσώπων εταιρειών πραγματοποιήθηκε στο Nick Galis Hall το 1ο ARIS Business Forum, που διοργάνωσε η ΚΑΕ Άρης.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι άνθρωποι από τον χώρο του επιχειρείν ενημερώθηκαν για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να αποκομίσουν οφέλη από μια συνεργασία τους σε χορηγικό επίπεδο με την ΚΑΕ Άρης.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “η εκδήλωση άνοιξε με τις ομιλίες του Μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρη Γουλιέλμου και του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου. Ο κ. Παπαγεωργίου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στο ARIS Business Forum και τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο κ. Γουλιέλμος, ο οποίος επεσήμανε μεταξύ άλλων πως «διοργανώνουμε αυτό το Forum στο γήπεδο των ονείρων μας. Το μπάσκετ φτιάχτηκε εδώ. Με πόνους, θυσίες, δάκρυα και πάθος. Όποιος αγαπάει το μπάσκετ, αγαπάει και τον Άρη, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει τις αρχές και τις αξίες του αθλήματος στην Ελλάδα. Φτιάχνουμε μία ομάδα μέσα από μεγάλες δυσκολίες και δίνουμε μεγάλη έμφαση στις Ακαδημίες. Σας καλούμε να γίνετε συνέταιροι σ’ αυτό το όνειρο».

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής, στην τοποθέτηση του περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο ελληνικό μπάσκετ, κάνοντας συγκρίσεις με το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, ενώ αναφέρθηκε και στην ιστορία και το τεράστιο μέγεθος του μπασκετικού Άρη.

Τους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το Business Forum, ανέλυσε ο Υπεύθυνος Marketing της ΚΑΕ Άρης, Άκης Παρταλίδης και εξήγησε πως μπορεί μια εταιρεία να έχει κέρδη, δίνοντας χορηγία στους «κίτρινους».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στο Μουσείο Μπάσκετ της ομάδας μας”.

To Top