Πιάνιτς: Λύνει το συμβόλαιο με Μπαρτσελόνα, επιστρέφει στη Γιουβέντους

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να λύσει το συμβόλαιο του Μιραλέμ Πιάνιτς επειδή είναι εκτός πλάνων του Ρόναλντ Κούμαν, με τον Βόσνιο να ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Γιουβέντους.

Ο Μιραλέμ Πιάνιτς φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Γιουβέντους. Αυτό υποστηρίζουν τουλάχιστον διάφορα δημοσιεύματα σε Ιταλία και Ισπανία, αναφέροντας ότι ο Βόσνιος μέσος αναμένεται σύντομα να μείνει ελεύθερος από τους Καταλανούς, αφού ο Ρόναλντ Κούμαν δεν τον υπολογίζει.

Ο Πιάνιτς αποκτήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα έναντι 60 εκατ. ευρώ (συν 5 εκατ. ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχων), σε μία κίνηση πάντως που έμοιαζε περισσότερο με… ανταλλαγή, αφού την ίδια στιγμή οι “μπλαουγκράνα” πούλησαν στους “μπιανκονέρι” τον Αρτούρ για 72+10 εκατ. ευρώ. Οι Καταλανοί μάλιστα είχαν βάλει ρήτρα… 400 εκατ. ευρώ στον Πιάνιτς, ωστόσο έναν χρόνο αργότερα τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Με τον Κούμαν να τον έχει θέσει εκτός πλάνων. τον Βόσνιο να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 (και μάλιστα με υψηλότατες αποδοχές) και τα οικονομικά δεδομένα στην ομάδα της Βαρκελώνης να μην είναι ακριβώς ιδανικά, η μόνη λύση φαίνεται πως είναι να λυθεί το συμβόλαιό του. Αυτό που φαίνεται να κάνει πιο εύκολο αυτό το γεγονός είναι ότι ο Πιάνιτς φέρεται να μην θέλει αποζημίωση, παρά μόνο την ελευθέρας του για να μπορέσει να επιστρέψει στην Γιουβέντους. Την ίδια στιγμή πάντως, υπάρχει και δημοσίευμα που αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να παραχωρήσει με ελεύθερο δανεισμό τον Πιάνιτς στην Γιουβέντους, με τους Ιταλούς ωστόσο να μην επιθυμούν να καλύψουν όλο το συμβόλαιό του.

Όπως και να έχει, φαίνεται ότι οι μέρες του Πιάνιτς στην Βαρκελώνη είναι μετρημένες, με την ενδεχόμενη αποδέσμευσή του μόλις έναν χρόνο μετά την απόκτησή του να είναι μία ακόμα απόδειξη της λανθασμένης μεταγραφικής πολιτικής των Καταλανών τα τελευταία χρόνια.

To Top