Πιέζει για Άρη ο Καλτσάς!

Ο Νίκος Καλτσάς βρέθηκε μια ανάσα από τον Άρη. Η μετακίνησή του παραμένει στον αέρα, από τη στιγμή που προέκυψε εμπλοκή της Ισπανική Έρκουλες του Κίκε Ερνάντεθ, αλλά και διάφορα “παιχνίδια” στο παρασκήνιο.

Την τελική απόφαση φυσικά θα την πάρει ο Γιώργος Αρβανιτίδης σχετικά με τον δανεισμό του παίκτη, πάντα με απαραίτητη διευκρίνηση ότι ο Άρης πρέπει να αποκτήσει φορολογική ενημερότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αναφέρουν πηγές από τη Βέροια ο 22χρονος μεσοεπιθετικός από τη στιγμή που έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα της Ημαθίας (δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή τους, Δημήτρη Καλαϊτζίδη) “ψηφίζει” τον Άρη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Καλτσάς έχει τονίσει σε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Αρβανιτίδη την προτίμηση του στους κίτρινους και  προσπαθεί να πιέσει όσο γίνεται για να συνεχίσει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Oι πρώτες πάντως, ενδείξεις από το περιβάλλον του Αρβανιτίδη, του αφεντικού της Βέροιας, είναι ότι δεν είναι θετικός στην προοπτική δανεισμού των κίτρινων, αν και όλα είναι ανοιχτά προς το παρόν.

 

To Top