Πιέζει για τρεις μεταγραφές ενόψει Άρη ο προπονητής της ΑΕΛ

Πιέζει για τρεις μεταγραφές ενόψει Άρη και των δυο αγώνων για το Europa League ο προπονητής της ΑΕΛ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Όπως αναφέρει το κυπριακό σάιτ goal.philenews.com: “Ενίσχυση εδώ και τώρα είναι το ζητούμενο στην ΑΕΛ, καθώς οι προσθήκες άρχισαν και σταμάτησαν στον Ιβάν Κάρλος, απόκτηση που ανακοινώθηκε στις 23 του περασμένου Μαΐου. Ο Ντούσαν Κέρκεζ πιέζει για το κλείσιμο τριών μετεγγραφών, θέλοντας να προσδώσει ποιότητα στην ομάδα του ενόψει των αναμετρήσεων με τον Άρη για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Βόσνιος τεχνικός ετοιμάζει λοιπόν την απόκτηση αμυντικού, μέσου και ακραίου επιθετικού. Για τη θέση του τελευταίου εξακολουθεί να ενδιαφέρει ο Αρμένιος Γκεβόργκ Γκαζαριάν.

Πάντως, είναι ξεκάθαρο πως εντείνονται οι ενέργειες για να προχωρήσουν με τις μετεγγραφές που έχουν στο μυαλό τους οι γαλαζοκίτρινοι, προτού η αποστολή τους αναχωρήσει για τη Βουλγαρία. Με τις κινήσεις που θέλει να κάνει, ο Ντούσαν Κέρκεζ ελπίζει πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί ενισχυμένη και απαιτητική στις υποχρεώσεις που θα έχει. Η σεζόν προβλέπεται πολύ πιο δύσκολη από την περσινή, για αυτό και απαιτούνται υπερβάσεις στο οικονομικό. Στις πλείστες θέσεις υπάρχουν πολλές επιλογές, όμως είναι απαραίτητο να ενισχυθεί και άλλο.

Ωστόσο, στη μέση είναι και το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Ρούβεν Χουράδο, ο οποίος ζήτησε αύξηση μισθού, με την ΑΕΛ να αρνείται κάτι τέτοιο για λόγους αρχής. Η εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου της Λεμεσού, Αριάδνη Γενεθλίου, ήταν πάντως καθησυχαστική τονίζοντας πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Ισπανού. «Οφείλουμε να καθησυχάσουμε τον κόσμο. Ο ποδοσφαιριστής συνεχίζει κανονικά στην ομάδα μας. Είναι απολύτως λογικό να γίνονται συζητήσεις, ενώ παράλληλα συνεχίζεται ο σχεδιασμός. Δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο», ανέφερε στην «GoalNews».

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές θα λάβουν ρεπό σήμερα και αύριο για να επανέλθουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα. Ο προπονητής τους, πάντως, ελπίζει πως στο αθλητικό κέντρο θα δώσουν το «παρών» και νέα πρόσωπα. Κάτι που, αν ισχύσει, ίσως ανεβάσει τον ενθουσιασμό για να αρχίσει να κινείται καλύτερα η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας”.

To Top