ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πιέζει καταστάσεις ο Άρης στη σημερινή συνάντηση με ΚΕΔ/Γραμμένο και απαιτεί το 50-50!

Σήμερα το πρωί (11:00), θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Θοδωρή Καρυπίδη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, σύμφωνα με τον επίσημο Άρη.

 Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Είναι ηλίου φαεινότερον το τελευταίο διάστημα πως η πορεία του Άρη προς τη Σούπερ Λίγκα… ενοχλεί! Δεν εξηγούνται αλλιώς οι κατά συρροή κάκιστες διαιτησίες εις βάρος των «κιτρινόμαυρων», ειδικά το τελευταίο διάστημα, με πρόσφατα «κρούσματα», αυτά σε Βέροια και «Κλεάνθης Βικελίδης» με Σπάρτη.

Ήρθε κι ο ορισμός του Ηρακλειώτη ρέφερι, για να… «κουμπώσει» κι ενώ είχε κανονιστεί ήδη, για σήμερα το πρωί, συνάντηση ανάμεσα στον Θοδωρή Καρυπίδη και την ΚΕΔ.

Ο 39χρονος επιχειρηματίας, θα συναντηθεί τόσο με τον ισχυρό άνδρα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όσο και με τους ιθύνοντες της ΚΕΔ. Στο τραπέζι, από πλευράς Άρη, θα πέσει το θέμα των κάκιστων διαιτησιών του τελευταίου διαστήματος, ενώ θα ζητηθούν και εξηγήσεις για τον ορισμό Ηρακλειώτη διαιτητή στο αυριανό ματς.

Στόχος του Θοδωρή Καρυπίδη, είναι να πιέσει καταστάσεις, προκειμένου να εξαλειφθούν ανάλογες διαιτησίες εις βάρος των «κιτρινόμαυρων».

Το «θέλω» του Άρη, είναι ξεκάθαρα το 50-50 και αυτό θα απαιτήσει από τη σημερινή συνάντηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ!

To Top