ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πιέζει ο Σούντγκρεν την ΑΙΚ να μην παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ…

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν δήλωσε διαθέσιμος για κάθε ματς πρωταθλήματος μέχρι να φύγει οριστικά από την ΑΙΚ Στοκχόλμης, αλλά πιέζει για να μην χάσει την δυνατότητα να παίξει Ευρώπη με τον Άρη!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Σουηδός ασκεί πίεση στους ιθύνοντες της ΑΙΚ να μην πιέσουν καταστάσεις στην περίπτωσή του, να τον χρησιμοποιήσουν στο πρωτάθλημα σε όσα ματς μεσολαβούν μέχρι να φύγει, αλλά όχι στον προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κι αυτό γιατί δεν θέλει να στερηθεί του δικαιώματος να βοηθήσει στα προκριματικά του Europa League τον Άρη, του οποίου παίκτης θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όπως τους μετέφερε, είναι διατεθειμένος να παίξει στα ματς του πρωταθλήματος, αλλά όχι κόντρα στην άσημη Αραράτ από την Αρμενία, η οποία είναι η πρώτη ευρωπαϊκή αντίπαλος της ΑΙΚ.

Το μόνο που απομένει είναι να γίνει από την ΑΙΚ δεκτή η επιθυμία του, για να αποδείξουν πως σέβονται το γεγονός πως ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, παρότι είχε κλείσει την μεταγραφή στον Άρη από τον περασμένο Απρίλιο, έπαιξε σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος, παρά το μεγάλο ρίσκο που υπήρχε και ήταν και εκ των κορυφαίων.

To Top