ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πιέζει ο Τζένκινς, δεν ανησυχούν στην ΚΑΕ Άρης!

Στον Άρη προκύπτει ένα σημαντικό “αγκάθι” τον Μάικλ Τζένκινς, ο οποίος για ακόμη μια φορά δεν μπορεί να κάνει υπομονή για την είσπραξη των χρημάτων του παρά την ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης ότι είχε την απώλεια του ποσού του στοιχήματος!

Η πλευρά του παίκτη φαίνεται ότι πλέον δεν μπαίνει στην συζήτηση για περαιτέρω διαπραγμάτευση, προκειμένου να βρεθεί λύση και να αποφευχθεί ο κίνδυνος της ανάκλησης των δελτίων της ομάδας.

Η διοίκηση του Άρη έχει “πέσει” πάνω στο συγκεκριμένο θέμα καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για να συγκεντρώσει ένα ποσό, ώστε να δοθεί στον παίκτη, έτσι ώστε να μην εμείνει στην απόφαση του και να βάλει σε μπελάδες τον σύλλογο.

Η FIBA φαίνεται πως είναι ενήμερη για τις ενέργειες της πλευράς του Μάικλ Τζένκινς και περιμένει τα επόμενα 24ωρα, ώστε να κινηθεί αναλόγως.

Οι άνθρωποι της ομάδας υποστηρίζουν ότι μέχρι αύριο ίσως και να έχει λυθεί το θέμα, ενώ η πλευρά του παίκτη δημιουργεί θέμα για μερικές ημέρες, τη στιγμή που όλες οι ΚΑΕ δεν εισέπραξαν τα χρήματα που περίμεναν και είναι δεδομένη η αδυναμία ρευστότητας!

Προς αυτήν την κατεύθυνση, επικοινώνησαν με τη FIBA και ενημέρωσαν ότι θα υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην καταβολή των δόσεων Φεβρουαρίου στους Σανικίντζε, Τζένκινς οι οποίοι εισέπραξαν κανονικά τις προηγούμενες δόσεις.

Μέχρι στιγμής, οι δόσεις που καταβλήθηκαν στους δύο παίκτες είναι συνολικά 125.000 ευρώ!

To Top