ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πιέζει τον Ματέο να γυρίσει ο Ερέρα! “Θέλω να μείνω στον Άρη”!

Ξεπέρασε τα όρια η στάση και η συμπεριφορά του Πάκο Ερέρα, απέναντι στον Άρη, το τελευταίο δεκαήμερο!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Ισπανός προπονητής, πρώην των “κιτρινόμαυρων” και νυν της Λας Πάλμας, εδώ και 10 μέρες παίρνει συνεχώς τηλέφωνο τον Ματέο Γκαρσία, τον οποίο πιέζει να γυρίσει από τώρα στην ισπανική ομάδα. Ως γνωστόν, ο Αργεντινός είναι δανεικός από την Λας Πάλμας στον Άρη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ματέο Γκαρσία απάντησε αρνητικά στον Ισπανό προπονητή, ο οποίος δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να τον καλεί τηλεφωνικά καθημερινά προκειμένου να τον μεταπείσει!

Ο Αργεντινός ενημέρωσε τη διοίκηση του Άρη, η οποία με τη σειρά της επικοινώνησε με τον μάνατζερ του παίκτη και αυτός με την διοίκηση της Λας Πάλμας, προκειμένου να συνετίσουν τον Πάκο Ερέρα.

Η στάση αυτή του Πάκο Ερέρα έχει ενοχλήσει τόσο την ΠΑΕ Άρης, όσο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ειδικά από τη στιγμή που ο παίκτης του τόνισε πως θέλει να παραμείνει στον Άρη!

Η κίνηση του Ισπανού είναι ξεκάθαρο unfair, διότι συνέχισε να επιμένει παρότι ο Ματέο Γκαρσία από την πρώτη στιγμή του τόνισε πως ήθελε να μείνει στην Ελλάδα να ολοκληρώσει την σεζόν με τους “κιτρινόμαυρους”.

 

To Top