ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πιέζεται χρονικά και οικονομικά η Λας Πάλμας για τον Ματέο…

Η Λας Πάλμας προσπαθεί να βρει μια άκρη με την μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία. Βασικά θέλει να βρει πρόταση που να την ικανοποιεί οικονομικά, αλλά πλέον πιέζεται πολύ…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την εφημερίδα La Provincia της Λας Πάλμας η ισπανική ομάδα “δεν έχει τίποτα στο τραπέζι” αυτή τη στιγμή και θέλει χρήματα για να καλύψει μέρος της ζημίας που υπέστη την προηγούμενη σεζόν.

Αναφέρεται στο ρεπορτάζ πως είναι πιθανό να δοθεί παράταση μίας βδομάδας στον παίκτη και την Λας Πάλμας για να βρουν την κατάλληλη συμφωνία πώλησης, άλλωστε ο Γκαρσία δεν θα είναι παρών στην σημερινή “πρώτη” της ομάδας.

Σε αντίθετη περίπτωση, θα κληθεί να μεταβεί στα Κανάρια Νησιά και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Λας Πάλμας μέχρι να βρεθεί λύση.

Στο ίδιο άρθρο επισημαίνεται η προσπάθεια που έκανε η Λας Πάλμας να πάρει πίσω τον Γκαρσία μεσούσης της σεζόν – όταν ανέλαβε ο Πάκο Ερέρα την ισπανική ομάδα – αλλά τότε δεν επέτρεψε ο Άρης να συμβεί αυτό, διότι δεν υπήρχε τέτοιος όρος στο συμβόλαιο δανεισμού του παίκτη. “Πλέον, η Λας Πάλμας βλέπει τον Ματέο Γκαρσία μόνο σαν μια περίπτωση απο την οποία μπορεί να βγάλει χρήματα πριν ξεκινήσει η σεζόν”, καταλήγει το ρεπορτάζ της La Provincia.

To Top