ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πιέζουν για σέντρα οι ΠΑΕ κι ας μην υπάρχει οριστική συμφωνία για τηλεοπτική “στέγη”

Στις 12 Οκτωβρίου ο Στέλιος Σφακιανάκης δήλωνε ότι αν ρυθμιστεί το θέμα των τηλεοπτικών ως το Σαββατοκύριακο, οι ΠΑΕ θα κληθούν σε ΔΣ, ώστε να εξετάσουν τις προτάσεις και αν αυτές είναι συμφέρουσες, να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Συμβούλιο, ωστόσο, δεν θα γίνει τη Δευτέρα (17/10) και υπάρχει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, σκέψη να αποφασιστεί η σέντρα ή όχι διά της… περιφοράς!

Την Παρασκευή (14/10) ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής είχε συνάντηση με την ΕΡΤ, όμως συμφωνία δεν επετεύχθη. Οι επαφές θα συνεχιστούν, αλλά φαίνεται απίθανο οι δύο πλευρές να έχουν καταλήξει σε συμφωνία ως τη Δευτέρα (17/10). Μάλιστα, όπως λέγεται στη Θεμιστοκλέους, από τη στιγμή που εκλογές στην ΕΠΟ δεν θα γίνουν, δεν υπήρχε λόγος να συγκληθεί συμβούλιο το οποίο είχε προγραμματιστεί για την εκλογή εκπροσώπων.

Ωστόσο, από τη Football League διαρρέει πως πολλές ΠΑΕ πιέζουν για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ακόμα και με τις υπάρχουσες συνθήκες! Γι’ αυτό υπάρχει η σκέψη να παρθεί σχετική απόφαση διά της περιφοράς, δηλαδή έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση με τους εκπροσώπους των μελών. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, υπάρχουν, επίσης πολλές ομάδες, οι οποίες έχουν εκφράσει τη θέση ότι το πρωτάθλημα δεν πρέπει να ξεκινήσει εάν δεν εξασφαλιστούν έσοδα.

Όσο για το θέμα των 13 φακέλων που αναμένεται να εξετάσει η ΕΕΑ την προσεχή Πέμπτη (20/10), στη λίγκα δεν ανησυχούν και θεωρούν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τα πιστοποιητικά συμμετοχής… Όποια πρόβλεψη, λοιπόν, και να κάνει κάποιος για την ακριβή ημερομηνία έναρξης θα είναι παρακινδυνευμένη.

To Top