ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πιέσεις Άρη και ΕΠΟ για την μπλε κάρτα του Φαμπιάνο, αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή!

Πιέσεις Άρη και ΕΠΟ για την μπλε κάρτα του Φαμπιάνο, αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή!

Όπως είναι από χθες προέκυψε πρόβλημα στη συμμετοχή του Φαμπιάνο Λέισμαν στα παιχνίδια με την Αστάνα, καθώς μπορεί μεν ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός να έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Άρη, ωστόσο υπάρχει πόλεμος νεύρων από την Τουρκία, με την ομοσπονδία της γειτονικής χώρας να μην δίνει την μπλε κάρτα του.

Συγκεκριμένα, η τουρκική ομοσπονδία δεν έχει στείλει ακόμη την μπλε κάρτα του Φαμπιάνο, δημιουργώντας ένα σπάσιμο νεύρων λόγω του συμβάντος με τη Γαλατάσαραϊ προ ημερών στο φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Άρης αντέδρασε άμεσα ενώ μέσω της ΕΠΟ έγινε παρέμβαση στη FIFA για να πιεστεί η τουρκική ομοσπονδία να τη στείλει το συντομότερο στον Άρη προκειμένου να μπορεί να παίξει ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός στο παιχνίδι της Πέμπτης (22/07, 16:00) στο Καζακστάν.

Οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν πολύ χρόνο, μια και θα περιμένουν μέχρι το πρωί της Πέμπτης για να πάρουν στα χέρια της την μπλε κάρτα, να την καταθέσουν άμεσα, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Φαμπιάνο στο ματς με την Αστάνα.

Για μια ακόμη φορά τελείως αναίτια ο Άρης βρίσκεται στην δίνη του κυκλώνα μια και είναι ξεκάθαρο ότι οι Τούρκοι παίζουν το δικό τους… παιχνίδι, θέλοντας να πάρουν… εκδίκηση (!) για την ταλαιπωρία που τράβηξε η αποστολή της Γαλατάσαραϊ στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” κατά την άφιξή της για το φιλικό της περασμένης εβδομάδας απέναντι στον Ολυμπιακό. Τότε είχε ζητηθεί από τους ανθρώπους της ασφάλειας του αεροδρομίου να προσκομίσουν τα μέλη της τουρκικής αποστολής rapid test των τελευταίων 24 ωρών και εκείνοι αρνήθηκαν. Έτσι τους δόθηκε η εντολή να γυρίσουν πίσω, βγάζοντας φανφάρες μέχρι και για εθνικό ζήτημα.

To Top