ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πιέσεις από Καλαϊτζίδη για να υπογράψει ο ΑΣ νέο μνήμονιο

Ο Αύγουστος μπήκε για τα καλά, ο Άρης δεν γνωρίζει που θα αγωνίζεται, στη Β’ ή στη Γ΄εθνική και η γενικότερη αβεβαιότητα, επηρεάζει όλο τον σύλλογο και όχι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει ένα σκηνικό πιέσεων από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη προς τον Ερασιτέχνη προκειμένου να υπογραφεί νέο μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο είναι άγνωστο κατά πόσο θα υποθηκεύσει το μέλλον του ίδιου του συλλόγου.

Μοχλός πίεσης είναι αρκετά ανοιχτά οικονομικά μέτωπα του ΑΣ Άρης, σε μια περίοδο, όπου δεν υπάρχουν έσοδα και πάνω σε αυτό το κομμάτι, ζητείται να μπουν “εδώ και τώρα” οι υπογραφές σε μια νέα συμφωνία, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει πλήρως τι έγινε την περασμένη περίοδο.

Δηλαδή πόσα χρήματα μπήκαν, εάν υπάρχουν τα σχετικά παραστατικά, καθώς και εάν έγινε αξιόπιστος οικονομικός έλεγχος που θα δίνει με διαφάνεια την εικόνα των στοιχείων που αφορούσαν την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά.

Επίσης, αποτελεί σχήμα οξύμωρο και αντιφατικό το ότι γίνεται αναφορά για νέο μνημόνιο -άρα προεξοφλούν τη συμμετοχή του Άρη στη Γ’ εθνική- όταν εδώ και 2,5 μήνες τονίζεται με “βεβαιότητα η συμμετοχή του Άρη στη Φούτμπολ λιγκ”!

Σε μια τέτοια περίπτωση είναι επίσης στον αέρα, τι θα γίνει με τα χρήματα της οικογένειας Καλαϊτζίδη και κατά πόσο είναι δεσμευμένος ο σύλλογος απέναντί της. Είναι ή όχι υποθηκευμένο το μέλλον του Άρη; 

Οι επόμενες μέρες κρίνονται κρίσιμες και καθοριστικές…

To Top