Πιέσεις για 12η ομάδα στην Α1 γυναικών! Μονόδρομος η πρόταση του Άρη για μπαράζ!

Αρνητικοί στο ενδεχόμενο ν΄ αγωνιστεί η Εθνική Νεανίδων στην Α1 γυναικών, αντικαθιστώντας τα Βριλήσσια, εμφανίστηκε η (άτυπη) τριμελής επιτροπή της μεγάλης κατηγορίας (εκπρόσωποι Ολυμπιακού, ΠΑΟ και ΑΕΚ) στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Αυτό που βγαίνει, λοιπόν, είναι πως οι ομάδες της Α1 δεν δέχονται την Εθνική ομάδα, ακολουθώντας το παράδειγμα του… ιταλικού πρωταθλήματος, αλλά ζητούν να βρεθεί λύση με άλλο σωματείο. Από την πλευρά του, ο Μαυρομάτης, τους ζήτησε μέχρι την Παρασκευή να δεσμευτούν εγγράφως με τις θέσεις τους, αλλά και ότι δεν θα κάνουν προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, έτσι ώστε να ανοίξει και πάλι ο «φάκελος», να κληθούν οι δευτεραθλητές των τριών ομίλων (ΖΑΟΝ, Θέτις και Άρης) και να επιλεγεί η ομάδα που πληροί τις προϋποθέσεις.

Όπως προκύπτει, ο Μαυρομάτης είναι αποφασισμένος να ανατρέψει την απόφαση του ΔΣ της ΕΟΠΕ και το πρωτάθλημα να αρχίσει κανονικά με 12 ομάδες.

Βάσει των παραπάνω, λοιπόν, η πρόταση του Άρη περί διεξαγωγής αγώνα μπαράζ ανάμεσα στους τρεις δευτεραθλητές των αντίστοιχων ομίλων της περσινής Α2 (με την Θέτιδα, πάντως, να έχει δηλώσει την πρόθεσή της να μην  θέλει να συμμετάσχει στην Α1) αποτελεί πλέον μονόδρομο!

To Top