Πιθανή η αναβολή των πλέι οφ! Όλα στον αέρα!

Η Superleague μπορεί να έχει προγραμματίσει Διοικητικό Συμβούλιο για την ερχόμενη Πέμπτη (5/3), όπου στα θέματα είναι και το να επικυρωθεί η βαθμολογία και να γίνει η σχετική κλήρωση για το πρόγραμμα των δύο μίνι πρωταθλημάτων (πλέι οφ, πλέι άουτ), αλλά ουσιαστικά όλα είναι στον αέρα!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Συγκεκριμένα:

1. Υπάρχουν ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, με τις δυο ομάδες να είναι αντιμέτωπες ακόμα και με τον υποβιβασμό, ενώ η ακριτική ΠΑΕ έχει θέματα και με το μετοχολόγιό της. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αθήνα, οι άνθρωποι της Λίγκας δεν διάλεξαν τυχαία την Πέμπτη για να ορίσουν το Δ.Σ, καθώς εκείνη την ημέρα αναμένεται να βγει η ετυμηγορίας της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας.

2. Όποια απόφαση και να πάρει το δικαιοδοτικό όργανο, θα είναι εφέσιμη και θα πάει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή της Σούπερ Λίγκας δεν είναι τελεσίδικες και άρα θα πρέπει να εκδικαστούν και σε δεύτερο βαθμό οι υποθέσεις.

3. Ακόμη κι αν γίνει η κλήρωση το απόγευμα της Πέμπτης, πότε θα προλάβουν οι ομάδες να κλείσουν εισιτήρια για να ταξιδέψουν και πότε θα προλάβουν να λύσουν διαδικαστικά θέματα, όπως να εκδώσουν εισιτήρια; Ουσιαστικά μεσολαβεί μόνο μία εργάσιμη ημέρα. Πότε θα προλάβουν να έρθουν ξένοι διαιτητές για τα ματς των πλέι οφ;

Με αυτά τα δεδομένα, παρά τον προγραμματισμό της Λίγκας για έναρξη των πλέι οφ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να ξεκινήσουν άμεσα οι αγώνες.

Οσον αφορά στα πλέι άουτ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Λίγκας θα ξεκινήσουν μια εβδομάδα αργότερα και ως εκ τούτου δεν επηρεάζονται.

To Top