ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πιθανή η επανένωση Ζλάταν – Γιουνάιτεντ το 2018

Μόνο οριστικός δεν είναι ο χωρισμός του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror», δεν θεωρείται απίθανο ο Σουηδός επιθετικός να φορέσει σε λίγους μήνες και πάλι τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».

Ο 35χρονος άσος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε τον περασμένο Απρίλιο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Άντερλεχτ στο πλαίσιο των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ.

Το συγκεκριμένο συμβάν σημάδεψε τη θητεία του Ζλάταν στο Μάντσεστερ καθώς δεν ανανεώθηκε το μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας που υπέγραψε πέρυσι με τους «κόκκινους διαβόλους» ενώ ο αντικαταστάτης Ρομέλου Λουκάκου αναμένεται να ανακοινωθεί από στιγμή σε στιγμή. Κι όμως, η πόρτα του «Ολντ Τράφορντ» παραμένει ανοιχτή…

Ο θηριώδης επιθετικός έχει εκτιμήσει το γεγονός ότι ο σύλλογος του παρέχει τα πάντα για να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους και αυτό αναμένεται να εκτιμηθεί σε περίπτωση που ο Ζοσέ Μουρίνιο χρειαστεί τη βοήθειά του κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Πηγή: england365.gr

To Top