Πιθανή η επιστροφή Λουκάκου στην Ίντερ

Οι άνθρωποι της Ίντερ σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για να φέρουν πίσω στο Μιλάνο τον Ρομέλου Λουκάκου το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Ψήνεται» επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ; Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα της «tuttosport» και της «gazzetta dello sport», οι «νερατζούρι» εξετάζουν πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Βέλγου φορ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Λουκάκου δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τόμας Τούχελ, ο οποίος φαίνεται πως δεν επιθυμεί να τον διατηρήσει στην Τσέλσι και την επόμενη σεζόν, με τον θηριώδη επιθετικό να έχει ήδη προσεγγίσει τους ανθρώπους της Ίντερ.

Παρότι αρχικά το κλίμα ήταν αρνητικό για τον Λουκάκου στην Ίντερ, θεωρώντας άκομψο τον τρόπο που αποχώρησε από την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι για να πάρει μεταγραφεί στην Τσέλσι, πλέον αυτό έχει αντιστραφεί.

Μάλιστα, εάν αντιληφθεί κανείς πως η Τσέλσι ακόμη δεν έχει δώσει όλα τα χρήματα στην Ίντερ για την αγορά του και συγκεκριμένα χρωστάει περίπου το 50% των 118 εκατ. ευρώ που είχε μεταγραφεί στους Λονδρέζους, αυτό κάνει ακόμη πιο πιθανό το σενάριο επιστροφής του στο Μιλάνο.

Υπενθυμίζεται πως προ μηνών ο Λουκάκου είχε δώσει μια συνέντευξη που είχε κάνει πάταγο, αφού ανέφερε πως μετάνιωσε για τον τρόπο που έφυγε από την Ίντερ και θα ήθελε να επιστρέψει.
Φέτος ο Λουκάκου μετράει 10 γκολ σε 31 παιχνίδια με την Τσέλσι, ενώ στην προηγούμενη διετία με την Ίντερ, κατέκτησε το πρωτάθλημα και μέτρησε 95 εμφανίσεις με 64 γκολ και 16 αστίστ.

To Top