Πιθανός ο… επαναληπτικός με Πλίσκοβα για Σάκκαρη

Πιθανό επαναληπτικό με την Καρολίνα Πλίσκοβα θα έχει η Μαρία Σάκκαρη στον 3ο γύρο του Σινσινάτι
Η Σάκκαρη θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τον 2ο γύρο του Western & Southern Open στο Σινσινάτι, απέναντι είτε σε μια qualifier, είτε στη Βελγίδα Άλισον βαν Ουιτβάνκ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα είναι το λογικό φαβορί και εφόσον προκριθεί στον 3ο γύρο, έχει πιθανό rematch με την Καρολίνα Πλίσκοβα, από την οποία ηττήθηκε μετά από μάχη αυτή την εβδομάδα στον 3ο γύρο του Τορόντο.

H Πλίσκοβα θα παίξει στον 1ο γύρο με την Βένους Ουΐλιαμς και στον 2ο γύρο πιθανότατα με την Ελίς Μέρτενς.

Στα προημιτελικά η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την Τζέσικα Πεγκούλα, που θα έχει εξαιρετικά δύσκολη διαδρομή.

Στην πρεμιέρα της η Αμερικανίδα θα παίξει με μια εκ των Μπιάνκα Αντρέσκου και Καμίλα Γκιόργκι, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τη Σερένα Ουΐλιαμς, που στον 1ο γύρο θα έρθει αντιμέτωπη με τη Νο.10 του ταμπλό, Έμα Ραντουκάνου, και στον 2ο γύρο με μια εκ των Κάια Κανέπι και Βικτόρια Αζαρένκα!

Στα ημιτελικά η Σάκκαρη διασταυρώνεται με τις Αρίνα Σαμπαλένκα και Ανέτ Κονταβέιτ, ενώ στον τελικό μπορεί να συναντηθεί με τις Ίγκα Σβιόντεκ και Πάουλα Μπαρμπόσα.

H Σβιόντεκ έχει στο ίδιο τέταρτο τις Γκαρμπίν Μουργκουρούθα και Κόκο Γκοφ, ενώ η Μπαρμπόσα θα έχει ενδεχόμενη μάχη με τη Σιμόνα Χάλεπ στον 3ο γύρο και με μια εκ των Ονς Ζαμπέρ και Μπελίντα Μπέντσιτς στα προημιτελικά.

To Top