ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πιθανό να μείνει χωρίς αγώνα για τρεις βδομάδες ο Άρης λόγω… Euroleague

Ο Άρης είναι πολύ πιθανό να μείνει για ένα διάστημα περίπου τριών εβδομάδων, χωρίς επίσημο παιχνίδι, λόγω της συμμετοχής του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αναβληθούν οι αναμετρήσεις τόσο των “πράσινων” όσο και του Ολυμπιακού, για την 5η και τελευταία αγωνιστική του TOP6 απέναντι σε Άρη στο «Nick Galis Hall» και Κολοσσό στη Ρόδο αντίστοιχα, που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου (ενδεχομένως και τη Δευτέρα 29 Απριλίου).

Αυτό σημαίνει ότι οι κιτρινόμαυροι θα υποδεχθούν τον Κολοσσό το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου (δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία του αγώνα) και στη συνέχεια  θα περιμένουν να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, οι οποίες θα ξεκινήσουν την Τρίτη 23 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν, αν η σειρά οδηγηθεί σε πέμπτο ματς, στις 8 Μαΐου.

Ακόμη κι αν κριθεί νωρίτερα, πάντως, η πρόκριση στο φάιναλ φορ του Βερολίνου,  στις 5 Μαΐου είναι το Πάσχα, επομένως ο Άρης  θα συμπληρώσει ένα εικοσαήμερο απραξίας, σε μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδο, καθώς θα ακολουθήσουν μετά από μερικές μέρες τα πλέι οφ της Basket League.

To Top