Πιθανό ντεμπούτο Κόκε εναντίον… Έκτορ Κούπερ!

Στη 18άδα της Ράγιο Βαγιεκάνο συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Σέρχιο Κόκε, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει αύριο το ντεμπούτο του κόντρα στη Ράσινγκ Σανταντέρ του Έκτορ Κούπερ!

Ο πρώην αρχηγός και ο πρώην προπονητής του Άρη θα συναντηθούν αύριο το απόγευμα στις 19:00, στο «Ελ Σαρδινέρο», όπου η ομάδα του Αργεντινού τεχνικού θα υποδεχθεί τη Ράγιο, για την 7η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν. Θα πρόκειται για την αντάμωσή τους, περίπου οκτώμισι μήνες μετά την αποχώρηση του Κούπερ από τον πάγκο των «κίτρινων».

Τις προηγούμενες αγωνιστικές ο Κόκε βρισκόταν σταθερά εκτός αποστολής, αφού ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, με δεδομένο ότι είχε συμφωνήσει με τον σύλλογο της Μαδρίτης στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου. Αυτή τη φορά, όμως, ο Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ τον συμπεριέλαβε στη 18άδα και πιθανότατα θα του δώσει χρόνο συμμετοχής, αφού ποντάρει πολλά σ’ αυτόν.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο προέρχεται από δύο ήττες, ωστόσο η αυριανή αναμέτρηση έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία για την ομάδα του Κούπερ, ο οποίος μάλιστα δήλωσε σήμερα ότι «…καιρός είναι πλέον να νικήσουμε». Έπειτα από πέντε αγώνες, η Ράσινγκ Σανταντέρ έχει τρεις βαθμούς χάρη σε ισάριθμες «λευκές» ισοπαλίες και αυτή τη φορά θα χρειαστεί να δείξει ένα καλύτερο επιθετικό πρόσωπο.

To Top