“Πιθανό ντεμπούτο Μπάρκα με Σέλτικ” – Από την Νάπολι στην Λιλ ο Καρνέζης

Λίγο πριν την επισημοποίηση της μεταγραφής του Βασίλη Μπάρκα από την ΑΕΚ στην Σέλτικ, η “Scottish Sun” αναφέρει πως ο Έλληνας κίπερ έχει πολλές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού στο κυριακάτικο ματς κόντρα στην Χάμιλτον για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Μία ανάσα από το να κάνει το άλμα προς το εξωτερικό είναι ο Βασίλης Μπάρκας, με την ΑΕΚ και την Σέλτικ να φαίνεται πως έχουν βρει τη χρυσή τομή έναντι στα 6.000.000 ευρώ και τον Έλληνα διεθνή πορτιέρε να ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην Σκωτία, με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να φορέσει τα πράσινα της ομάδας της Γλασκώβης.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει η Scottish Sun, ο Μπάρκας συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να υπερασπιστεί την εστία των κελτών στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με την Χάμιλτον για την πρεμιέρα της σκωτσέζικης Premier League.

“Μετά από ημέρες συζητήσεων, οι χουπς ήρθαν σε συμφωνία με την ΑΕΚ για τον Βασίλη Μπάρκα, με την ελληνική ομάδα να βάζει στα ταμεία της αρχικά το ποσό των 4.500.000 λιρών ενώ άλλες 900.000 λίρες θα καταβληθούν με τη μορφή μπόνους.

Η ΑΕΚ θα έχει επίσης ποσοστό 10% σε περίπτωση που ο Μπάρκας πουληθεί σε άλλη ομάδα. Ο ίδιος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και οι ετήσιες απολαβές του θα είναι 1.000.000 λίρες.

Αυτή τη στιγμή ο Μπάρκας περιμένει να ανάψει το πράσινο φως για να ταξιδέψει στην Μεγάλη Βρετανία και να ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις του για λογαριασμό της Σέλτικ.

Εάν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα, είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο απέναντι στην Χάμιλτον την Κυριακή”, αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ υπογραμμίζεται πως ο Μπάρκας τράβηξε την προσοχή των ανθρώπων της Σέλτικ κατά τη διάρκεια των αγώνων με την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2018 στα προκριματικά του Champions League.

Ο Ορέστης Καρνέζης ετοιμάζεται να αφήσει τη Νάπολι ύστερα από δύο χρόνια για να συνεχίσει τη νέα σεζόν στη γαλλική Λιλ, ως έμψυχο αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Βίκτορ Όσιμεν.

Ο 21χρονος Νιγηριανός επιθετικός Βίκτορ Όσιμεν είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη σπουδαία του μεταγραφή στη Νάπολι. Μεταγραφή που θα είναι η ακριβότερη στην ιστορία των “παρτενοπέι”, οι οποίοι θα δώσουν 50 εκατ. ευρώ (συν μπόνους) στη Λιλ. Όχι όμως μόνο αυτά τα χρήματα, διότι ο Ορέστης Καρνέζης θα συμπεριληφθεί στο deal ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Ο 34χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έχει συμφωνηθεί να δοθεί στους “λιλουά”, ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του στην ιταλική ομάδα. Ο Κερκυραίος κίπερ είχε υπογράψει στη Νάπολι το καλοκαίρι του 2018, έχοντας πραγματοποιήσει εννέα παρουσίες.

Με 49 συμμετοχές στην Εθνική, έχει παίξει στο παρελθόν και σε ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, Γρανάδα και Γουότφορντ. Η Λιλ στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα που διεκόπη λόγω κορονοϊού. Αποτελεί ένα από τα πιο σπουδαία γαλλικά κλαμπ, με τεχνικό διευθυντή τον Πορτογάλο Λουίς Κάμπος, έναν από τους ικανότερους της Ευρώπης.

To Top