Πικρό «αντίο» Ραπίνο στο ποδόσφαιρο με χαμένο πέναλτι για τις ΗΠΑ (video)

Το μόνο δεδομένο είναι πως το φινάλε δεν ήταν εφάμιλλο της πλούσιας καριέρας της. Η Μέγκαν Ραπίνο είχε φροντίσει να ενημερώσει πως θα κρεμάσει τα εξάταπα μετά το τέλος της φετινής σεζόν, όμως σίγουρα θα ήλπιζε για ένα καλύτερο τέλος.

Ένα τέλος με τις ΗΠΑ παγκόσμιες πρωταθλήτριες και με την κούπα στα δικά της χέρια. Αντίθετα η Ραπίνο είδε τη χώρα της να αποκλείεται στη φάση των «16» του Μουντιάλ από τη Σουηδία και με την ίδια να στέκεται μοιραία.

Η άστοχη εκτέλεση πέναλτι στη ρώσικη ρουλέτα σήμανε ένα πικρό «αντίο» για την Αμερικανίδα, η οποία αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο με έναν τρόπο παράταιρο της ιστορίας που έγραψε στα γήπεδα.

«Αισθάνομαι απίστευτα ευγνώμων που έπαιξα τόσο καιρό, που ήμασταν τόσο επιτυχημένες όσο ήμασταν και που ήμουν μέρος μιας γενιάς παικτριών που αναμφίβολα άφησαν το παιχνίδι καλύτερο από ό,τι το βρήκαν. Το να είμαι σε θέση να παίξω ένα τελευταίο Παγκόσμιο κύπελλο και μια τελευταία σεζόν στο NWSL και να φύγω με τους δικούς μου όρους είναι απίστευτα ξεχωριστό.

Θα εκτιμώ για πάντα τις φιλίες και την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό το παιχνίδι και είμαι πέρα για πέρα ενθουσιασμένη για μια τελευταία βόλτα με την Εθνική ομάδα και τη Reign» είχε τονίσει η ίδια στις δηλώσεις της πριν το τουρνουά, αποκαλύπτοντας τα σχέδιά της να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο.

To Top