Πιμιέντα: « Χάαλαντ, ο πρώτος παίκτης του 1 δισ. ευρώ»

Η Ραφαέλα Πιμιέντα, μάνατζερ του Έρλινγκ Χάαλαντ, πιστεύει ότι ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, μπορεί να είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ κατά τη διάρκεια της αθλητικής του καριέρας.

«Δεν λέω ότι μια μεταγραφή μπορεί να φτάσει αυτό το νούμερο. Αναφέρομαι σε ολόκληρο το πακέτο που δημιουργείς κατά τη διάρκεια της καριέρας σου. Σήμερα μπορείς να παίξεις μέχρι τα 35 σου, σκέψου τον μισθό, την τιμή της μεταγραφής, τα έσοδα από  τους χορηγούς… Με έναν παίκτη σαν τον Έρλινγκ μπορείς να φτάσεις το ένα δισεκατομμύριο ευρώ», είπε  σε συνέντευξή της στον «Guardian» η  Ραφαέλα Πιμιέντα , η δικηγόρος που κληρονόμησε την αυτοκρατορία του Μίνο Ραϊόλα, αναλαμβάνοντας μετά το θάνατο του Ιταλού μάνατζερ τα ηνία του διάσημου πρακτορείου «One».

«Οταν μιλάω για ένα δισεκατομμύριο, χρησιμοποιώ πολλούς πολλαπλασιαστές που ξεπερνούν τους συνηθισμένα», πρόσθεσε η Πιμιέντα, η οποία μιλάει έξι γλώσσες και, έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπογραφή του Πολ Πογκμπά από τη Γιουβέντους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

To Top