ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πιο δραστήριος και επιθετικός ο Τζόουνς στα τρία τελευταία παιχνίδια

Στα τρία τελευταία παιχνίδια του Άρη ο Λάκι Τζόουνς παρουσιάζεται πιο δραστήριος επιθετικά, αναλαμβάνοντας περισσότερες πρωτοβουλίες.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Απέναντι σε ΑΕΚ, Προμηθέα και Χολαργό κατά σειρά ο Αμερικανός φόργουορντ κέρδισε 7, 9 και 8 φάουλ αντίστοιχα, ενώ σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια μόνο μία φορά είχε κερδίσει ξανά 7 φάουλ (εκτός έδρας με τον Πανιώνιο).

Άμεση συνάρτηση των φάουλ που κέρδισε ο Τζόουνς ήταν και οι βολές του, καθώς εκτέλεσε διψήφιο αριθμό τόσο με τον Προμηθέα (9/15), όσο και με τον Χολαργό (11/12), ενώ σε αυτούς τους δύο αγώνες σκόραρε 19 και 20 πόντους αντίστοιχα, ξεπερνώντας κατά πολύ τον μέσο όρο των 10 πόντων του.

Αναλυτικά σημειώνει ο ΕΣΑΚΕ για τους αριθμούς παικτών του Άρη, αλλά και της Κύμης, προσεχούς αντιπάλου:

«Ο Λάκι Τζόουνς κέρδισε από επτά ως εννιά φάουλ στα τρία τελευταία παιχνίδια του στο Πρωτάθλημα, ενώ στα δύο τελευταία με Προμηθέα και Χολαργό εκτέλεσε διψήφιο αριθμό βολών (15 και 12 αντίστοιχα).

Ένα επιθετικό ριμπάουντ χωρίζει τον Διαμαντή Σλαφτσάκη από τα 100 στην καριέρα του στην Betshop Basket League.

O Άρης έμεινε κάτω από τους 80 πόντους στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του.

ΚΥΜΗ

Από την Τετάρτη ο Σταύρος Τουτζιαράκης μοιράζεται την κορυφή της λίστας των σκόρερ της Κύμης στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, με τον Θαντ ΜακΦάντεν έχοντας από 390. Ένας πόντος δηλαδή θα του δώσει την πρωτιά.

Ο Σκοτ Σαγκς είχε 13+ πόντους στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της ομάδας της Εύβοιας.

Η Κύμη έφτασε σε διψήφιο αριθμό επιθετικών ριμπάουντ στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της».

To Top