Πιο κοντά στον Πλατανιά ο Ζαραδούκας

Στον Πλατανιά πλησιάζει ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο οποίος λύνει το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης. Τον διεθνή αμυντικό είχε στα μεταγραφικά του πλάνα ο Άρης, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις με την ΕΠΟ, δείχνει να παίζουν καθοριστικό ρόλο για να αλλάξει απόφαση. 

Μετά από μόλις έξι μήνες παραμονής στην Τρίπολη και την ομάδα του Αστέρα, ο Γιάννης Ζαραδούκας είναι έτοιμος να λύσει το συμβόλαιό του με τους Αρκάδες και στην Κρήτη θεωρούν ήδη “τελειωμένη” την απόκτηση του από τον Πλατανιά.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του παίκτη, από την στιγμή που φάνηκε πως στην Τρίπολη δεν υπολογίζεται. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία για συμβόλαιο ενάμιση χρόνου.

Ο ίδιος ο παίκτης με μία ανάρτησή του στο facebook έκανε γνωστό πως αποχωρεί από τον Αστέρα, όπου είχε μόνο επτά συμμετοχές, χωρίς να πετύχει κάποιο.

«Ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του αν και σύντομα στην πόλη της Τρίπολης …επόμενη στάση στον επόμενο σταθμό», έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα.

To Top