ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πιο ξεκάθαρο δεν γινόταν το “μήνυμα” του Σπανού…

Η χρησιμοποίηση των Λούκα Μιλούνοβιτς και Κενάν Μπαργκάν στο χθεσινό ματς, θα μπορούσε κάλλιστα να «αποκωδικοποιηθεί» από το σύνολο της ομάδας, ως ένα «μήνυμα» επιβράβευσης, όσων καταβάλλουν προσπάθεια και έχουν την απαιτούμενη επαγγελματική συμπεριφορά.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Πρόκειται, άλλωστε, για δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που προβλημάτισαν αρνητικά τον 48χρονο κόουτς, σε διαφορετικές βέβαια περιόδους ο καθένας.

Όμως, ο Δημήτρης Σπανός, απέδειξε για μία ακόμα φορά, πως κρίνει με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας. Άλλωστε, το είπε και στη χθεσινή συνέντευξη τύπου… “θα παίζουν όσοι είναι καλύτεροι στις προπονήσεις και προσπαθούν καθημερινά”.

Κανείς δεν θα περίμενε το καλοκαίρι, πως ο «τελειωμένος» βάσης συμπεριφοράς, Σέρβος εξτρέμ, θα έφτανε στο σημείο να υπολογίζεται κανονικά και να είναι και βασικός σε κάποιο ματς της ομάδας, όπως έγινε χθες στη Λάρισα.

Ή ακόμα και ο Κενάν Μπαργκάν, του οποίου το μέλλον, μέχρι πριν από λίγες μέρες, ήταν στον… αέρα, κυρίως για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Η συμμετοχή και των δύο, δείχνει ξεκάθαρα, πως στον φετινό Άρη, κανείς δεν περισσεύει από τη στιγμή, που είναι αποφασισμένος να αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στον μεγάλο στόχο.

Το μόνο που απαιτείται είναι αυτή η προσήλωση να αποτυπώνεται μέσα από τις τέσσερις γραμμές, αλλά και στα αποδυτήρια της ίδιας της ομάδας. Την ηρεμία αυτή που υπάρχει φέτος, Δημήτρης Σπανός και Παύλος Μυροφορίδης, θέλουν να την διατηρήσουν μέχρι το τέλος, γι αυτό και δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να την διαταράξει…

 

To Top