Βάβαλης στο PRESSARIS: «Πιο πειθαρχημένος στο αγωνιστικό πλάνο ο Άρης του Κάμπος»

Ο προπονητής του Άρη Ακροποτάμου, Άκης Βάβαλης, δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, ενώ μίλησε και για τον Άρη του Κάμπος και ποιες διαφορές παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με τον Άρη των προκατόχων του Βραζιλιάνου τεχνικού.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο PRESSARIS: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι και εγώ είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της δικής μου ομάδας, καθώς κάναμε ευκαιρίες και θεωρώ πως ήταν θέμα ημέρας και ατυχίας για εμάς το τελικό αποτέλεσμα», για να συμπληρώσει για τους «κίτρινους»:

«Ο Άρης περιμέναμε ότι θ΄ αγωνιστεί έτσι, με τον ίδιο, δηλαδή, σχηματισμό, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, ο Κάμπος είναι ένας πολύ καλός προπονητής, που θα περάσει πιστεύω τη φιλοσοφία του στην ομάδα. Πάντως, ο αντίπαλος έδειξε να είναι πιο πειθαρχημένος στο αγωνιστικό πλάνο και προσπαθούσε να παίξει καλό ποδόσφαιρο».

Τέλος, ο νεαρός τεχνικός στάθηκε στην αξιοπρεπή παρουσία των φιλάθλων και των δύο ομάδων: «Θα ήταν ευχής έργον για εμάς σε κάθε παιχνίδι που δίνουμε να είναι και οι μισοί από τους φιλάθλους, που έδωσαν σήμερα το παρών. Ήρθε αρκετός κόσμος στο γήπεδο, που δημιούργησε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα».

To Top