ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πιπελίδης: “Παρά τα προβλήματα, ο Άρης θα δώσει το καλύτερο του εαυτό”

Το 37ο πρωτάθλημα χάντμπολ της Α1 Γυναικών ανοίγει το Σάββατο τις… πύλες του.
Οι εννιά προπονητές της κατηγορίας έστειλαν τις ευχές τους, ενώ μίλησαν για τους στόχους των ομάδων τους, ανάμεσα στους και ο προπονητής του Άρη. 

Ευθύμης Πιπελίδης (Άρης Θεσσαλονίκης): «Εύχομαι να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ανώτερο των τελευταίων ετών και να μην υπάρξει κανένας σοβαρός τραυματισμός. Θα ήθελα και η διαιτησία από την πλευρά της να κάνει βήματα προόδου και να είναι δίκαιη. Η ομάδα μας είναι νεοσύστατη, τώρα προσπαθούν οι παίκτριες να βρουν την απαραίτητη συνοχή. Είμαστε ένα βήμα πίσω από τις άλλες ομάδες, διότι είμαστε η μοναδική που δεν έχει καμία ημέρα της εβδομάδας ολόκληρο γήπεδο για προπόνηση. Παρόλα αυτά οι αθλήτριες δείχνουν διάθεση στις προπονήσεις και αυτό μας δίνει καλή ψυχολογία. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με ακεραιότητα, ώστε να μείνει η ομάδα στην κατηγορία».

Σοφία Ναϊσίδου (ΟΦΝ Ιωνίας): «Αρχίζει ένα νέο πρωτάθλημα. Εύχομαι να δώσει την δυνατότητα στις αθλήτριες μέσα από πιο δυνατά παιχνίδια να βελτιωθούν, χωρίς τραυματισμούς, οι παράγοντες να τηρήσουν τις συμφωνίες τους σε μία δύσκολη εποχή και οι προπονητές
να εκπληρώσουν τα όνειρα που έχουν θέσει για τις ομάδες τους.
Η ομάδα μας είναι πάντα συνεπής, συνεχίζοντας να υπηρετεί το γυναικείο χάντμπολ με όλες τις δυνάμεις της.
Είμαστε υπερήφανοι που η αθλήτρια μας, Λαμπρίνα Τσάκαλου έχει ουσιαστικό ρόλο σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, όπως η Κριμ Λιουμπλιάνας. Είναι μια διαφορετική χρονιά για την Νέα Ιωνία, πιστεύω ότι η ομάδα μας θα βγάλει χαρακτήρα. Ήμασταν έτοιμοι για αυτή την μεταβατική περίοδο. Είναι μια σεζόν που θα δοθούν ευκαιρίες σε νέες αθλήτριες να δείξουν την αξία τους. Εμείς περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη όλα τα κορίτσια. Σημαντικό ρόλο για εμάς εκτός από τον πρωταθλητισμό παίζει η ποιότητα, η εξέλιξη της προσωπικότητας των αθλητριών μας, αλλά ταυτόχρονα και η εκπαίδευσή τους. Αυτές τις αξίες πρεσβεύει ο σύλλογός μας εδώ και 90 χρόνια». 

Χρήστος Τζουβάρας (ΠΑΟΚ): «Εύχομαι σε όλους και σε όλες υγεία. Σύμφωνα με τα ρόστερ εμείς και η Νέα Ιωνία έχουμε το προβάδισμα για το πρωτάθλημα. Η δικιά μας ομάδα είναι καινούργια, χρειαζόμαστε χρόνο για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο και να ανταποκριθούμε στους στόχους που έχουμε θέσει. Είναι πρόκληση η κατάκτηση του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ μετά από πέντε χρόνια. Θα έχουμε κύρια ανταγωνίστρια μας την Νέα Ιωνία, μία δυνατή ομάδα, περσινή νταμπλούχο και με συνέπεια στους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Εμείς έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα ικανή για να εκπληρώσει τους στόχους του συλλόγου». 

Γιόνκα Δήμου (Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας): «Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Ξεκινάμε και φέτος δυναμικά. Θα ήθελα να μην έχουμε τραυματισμούς και να κυλήσει ομαλά η σεζόν. Πιστεύω και φέτος να πάμε καλά. Ο στόχος της Αναγέννησης είναι πάντα υψηλός. Θέλουμε να είμαστε μέσα στην πρώτη τριάδα και να είμαστε ανταγωνιστικές σε κάθε παιχνίδι». 

Αλέξανδρος Ταρινίδης (Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών): «Είμαστε μία νέα ομάδα μετά την αποχώρηση της Ολίνας (Ανδρίτσου), τον ερχομό των Λαζαρίδου, Παύλου, αλλά και την προώθηση κοριτσιών από το τμήμα κορασίδων του συλλόγου. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μία ομάδα, έχοντας και πάλι ως βάση τις ακαδημίες μας. Στόχος είναι να πάρουν οι αθλήτριες, όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες στην Α1 Γυναικών. Το πρωτάθλημα θα είναι δύο ταχυτήτων, στη πρώτη είναι η Νέα Ιωνία και ο ΠΑΟΚ και ακολουθούν οι υπόλοιπες ομάδες, από τις οποίες όποια όποια έχει την μεγαλύτερη διάρκεια θα ξεχωρίσει». 

Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης (HONDA Πανόραμα): «Το πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων. Υπάρχουν ομάδες που λόγω εμπειρίας και ρόστερ έχουν προβάδισμα, όπως Νέα Ιωνία, ΠΑΟΚ, Άρτα και ΓΑΣ Καματερού, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο με τον Φίλιππο να είναι λίγο πιο μπροστά. Θα έχουμε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι η παραμονή θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική. Είχαμε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Υπάρχει νεανικό σύνολο με προοπτική. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Έχουμε το ταλέντο, απλά μας λείπει η εμπειρία».

Τάνια Τσουτσουλάκη (Φιλώτας Φλώρινας): «Στόχος μας είναι η παραμονή. Βέβαια βάσει της περσινής πορείας μας στο φινάλε της σεζόν, ίσως να μπορούμε να ζητήσουμε και κάτι περισσότερο φέτος. Αρνητικό για το πρωτάθλημα είναι ότι χάσαμε μία ομάδα και για εμάς είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί ξεκινάμε με ρεπό, οπότε θα μας πάρει λίγο χρόνο να μπούμε σε ρυθμό. Για αυτό προσπαθούμε να καλύψουμε αυτό το κενό με φιλικούς αγώνες. Η ομάδας μας είναι η ίδια με πέρσι και αυτό μας δίνει μία ομοιογένεια που πρέπει να την εκμεταλλευτούμε». 

Γιώργος Τσικίνας (Φίλιππος Βέροιας): «Να ευχηθώ πρώτα απ’ όλα καλή αγωνιστική σεζόν σε όλες τις ομάδες. Πιστεύω φέτος θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Ελπίζω να παρουσιαστούμε καλύτεροι από πέρσι. Θέλουμε να παραμείνουμε και τα επόμενα χρόνια στην Α1, έχοντας σταθερή παρουσία. Ο βασικός κορμός είναι ίδιος με πέρσι, ενώ έχουμε κάνει κάποιες ποιοτικές προσθήκες οι οποίες μας έχουν ενισχύσει». 

Μενέλαος Δανήλος (ΓΑΣ Καματερού): «Ευχόμαστε υγεία σε όλες τις αθλήτριες, να εκπληρώσει η καθεμία τους δικούς της στόχους. Είναι ένα πρωτάθλημα στο οποίο ξεχωρίζουν η Ιωνία και ΠΑΟΚ που θα παλέψουν για τον τίτλο, ενώ οι υπόλοιπε επτά ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες. Στόχος του ΓΑΣ Καματερού καταρχήν –ως νεοφώτιστος- είναι η καθιέρωση στην Α1 Γυναικών και πάνω σε αυτό θα χτίσουμε σιγά σιγά τα επόμενα βήματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διάθεση και την όρεξη των αθλητριών. Εύχομαι να έχουμε ένα δυνατό και αξιόπιστο πρωτάθλημα».

To Top