ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πιπελίδης στο PRESSARIS: “Ξεκάθαρος στόχος η άνοδος στην Α1”

Στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας έχει μπει το γυναικείο χάντμπολ του Άρη, το ρόστερ του οποίου αποτελείται από αρκετά νέα κορίτσια φέτος, καθώς έγινε μία ανανέωση στο έμψυχο υλικό των «κίτρινων», που πέρυσι έφτασαν ένα βήμα πριν από την επάνοδό τους στα μεγάλα σαλόνια.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1. 

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον τεχνικό της ομάδας, Ευθύμη Πιπελίδη, ο οποίος μίλησε για τη μέχρι τώρα προετοιμασίας, αλλά και για τους φετινούς στόχους.

«Διανύουμε την τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας και έχουμε κάποιες απουσίες, λόγω του γεγονότος ότι κάποια κορίτσια έχουν εξεταστική αυτήν την περίοδο. Από εκεί και πέρα, έγινε μία ανανέωση στο ρόστερ, το κλίμα είναι καλό, ό,τι χρειαζόμαστε μας παρέχεται και είμαστε αισιόδοξοι», τόνισε αρχικά, για να σταθεί στο ότι:

«Ξεκάθαρος στόχος φέτος είναι η άνοδος στην Α1, αυτό, δηλαδή, που δεν επετεύχθη πέρυσι. Από εκεί και πέρα, όμως, υπάρχουν δύο ‘θέλω’: το ‘θέλω’ και το ‘νομίζω ότι θέλω’. Όλα θα φανούν στην πράξη. Δεν έχουμε εικόνα από τους αντιπάλους – τους οποίους καλά καλά δεν γνωρίζουμε, αφού δεν έχει βγει η σχετική προκήρυξη – αλλά όταν είσαι ευχαριστημένος από το προϊόν που παράγεις, δεν σε νοιάζει για τους άλλους».

To Top