Χωρίς κατηγορία

Πιστεύουμε την Ιντερνασιονάλ και την Πονφεραντίνα‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Το πρώτο «χειμωνιάτικο» κουπόνι συνεχίζεται με πολλούς και αμφίρροπους αγώνες σήμερα Κυριακή. Πριν δούμε μαζί τις προτάσεις που θα μας οδηγήσουν και πάλι στο ταμείο, πάμε να δούμε τι… ψάρια πιάσαμε χθες.

 Στο Τένις έχει μπει ο αυτόματος πιλότος και τα κέρδη κάθε μέρα και μεγαλώνουν. Πλέον στις 19 τελευταίες προτάσεις οι 16 είναι κερδισμένες και όλα δείχνουν πως το σερί θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα.

 

Διόλου άσχημα στα «Μονά» με 2/3 σημεία να παιρνάνε και να «σπάει» μόνο η Λίβερπουλ που ούτως ή άλλως είχε παιχτεί με το μικρότερο ποντάρισμα. Το «Διπλό» Draw No Bet της Αμπερντίν στο 2.05, που ήταν η πρόταση της ημέρας με 50 ευρώ ποντάρισμα και το «Διπλό» Draw No Bet της Νοτς Κάουντι στο 1.97 επαληθεύτηκαν με το ίδιο σκορ 1-2.

 

Στις «Μπόμπες» η πρόταση της ημέρας με ποντάρισμα 50 ευρώ μας… δικαίωσε απόλυτα. Ο λόγος για το Χ2 της Τζαγκουάρες με την Άτλας σε απόδοση 1.90. Πέρασε επίσης και το Χ2 της Σίβας με αντίπαλο το Κολοράντο (απόδοση 2.17), όπως και το Χ2 της Βερόνα κόντρα στην Τζένοα (2.14) για το κύπελλο Ιταλίας. Πάντως η τύχη μας… γύρισε την πλάτη σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά στο 1Χ της Μπέβερεν, που μέχρι το 87 κρατούσε το 0-0 και από εκεί και μετά δέχτηκε δύο γκολ. Επίσης ατυχία και στο φινλανδικό σημείο, μια και η Κουόπιο παρότι έπαιζε με 10 από το 60’ τελικά νίκησε τη Λάχτι με 1-0 και δε μας έβγαλε το Χ2.

 

Πάμε λοιπόν σήμερα να δούμε τα προγνωστικά που έχει επιλέξει η ομάδα του Betarades.com για εσάς.

 

Στην Κατηγορία «Μονά» βρίσκουμε τρεις προτάσεις. Η πιο «δυνατή» βάσει πονταρίσματος έρχεται απο τη Βραζιλία. Ο λόγος για το «Διπλό» Draw No Bet της Πορτουγκέσα με αντίπαλο την Ιντερνασιονάλ, που πληρώνει 1.96 στην Pinnacle. Η ήττα από την Κορίνθιανς «πήρε τη σκυτάλη» από ένα αήττητο σερί έξι αγωνιστικών, στις οποίες οι παίκτες της Ιντερνασιονάλ μετρούσαν 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους παρατηρείται συνδυασμός του «No Goal» με το Under 2,5. Μεγάλη ενίσχυση για την ομάδα αποτελεί η επιστροφή του επιθετικού Λεάντρο Νταμιάο (5/3), ύστερα από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα. Στη συνέχεια βρίσκουμε το «Διπλό» της Σπόρτινγκ κόντρα στη Γκιμαράες που πληρώνει 2.10 στην Interwetten. Στο μεταγραφικό τομέα, ενισχύθηκαν σε όλες τις θέσεις, πραγματοποιώντας έξι προσθήκες: τον 20χρονο Αργεντινό επιθετικό Βαλεντίν Βιόλα (από Ρασίνγκ Κλουμπ έναντι 3,6 εκατ. ευρώ), τον 22χρονο Αργεντινό κεντρικό αμυντικό Μάρκος Ρόχο (από Σπαρτάκ Μόσχας έναντι 4 εκατ. ευρώ), τον Ολλανδό φουλ μπακ Καλίντ Μπουλαρούζ, τον 30χρονο Κροάτη μέσο Ντανιέλ Πράνιτς (ελεύθερος από Μπάγερν Μονάχου), τον 25χρονο Ελβετό αμυντικό μέσο Τζέλσον Φερνάντες (από Σεντ Ετιέν) και τον 19χρονο Μαροκινό επιτελικό μέσο Ζακάρια Λαμπιάντ (από Αϊντχόφεν). Τέλος με 30 ευρώ θα ποντάρουμε το «Άσσο» της Λουκέρνης με αντίπαλο της Γκρασχόπερς (2.00 απόδοση στην Interwetten) και τον «Άσσο» Draw No Bet της Μίλαν στο φιλικό με τη Γιουβέντους.

 

Από τα «Μονά» μεταφερόμαστε στις «Μπόμπες» όπου περιλαμβάνονται παιχνίδια για αυτούς που αρέσκονται στο… ρίσκο. Η πρόταση της ημέρας έρχεται από τo πρωτάθλημα της Β’ Ισπανίας και συγκεκριμένα στον αγώνα Έλτσε – Πονφεραντίνα. Το Χ2 αποτελεί ευκαιρία και πληρώνει 2.00 στην 10Bet. Από κοντά με 40 ευρώ ποντάρισμα και το Χ2 της Γκουανταλαχάρα με αντίπαλο την Αλκορκόν που παίζεται 2.20 στον William Hill. Από εκεί και πέρα με 35 ευρώ ποντάρισμα βρίσκουμε το 1Χ της Ναϊμέγκεν με αντίπαλο τον Άγιαξ και το Χ2 στον αγώνα Χιούστον – Κολόμπους που παίζεται 2.05 στην 888.com. Tέλος με 30 ευρώ επιλέξαμε το Χ2 της Σάρπσμποργκ με αντίπαλο τη Σταρτ για τη Β’ Κατηγορία της Νορβηγίας.

 

Στην κατηγορία «Σύστημα» τώρα που χθες είχαμε «τριάδα» και πολλές ατυχίες που δε μας επέτρεψαν να βγάλουμε «βαρβάτο» κέρδος σήμερα επιλέξαμε πέντε αγώνες σε σύστημα 2-5 (11 στήλες x 7 ευρώ) και συνολικό ποντάρισμα 77 ευρώ.

 

Δείτε αναλυτικά τα σημεία σε αποδόσεις της BetVictor:

 

Μπιλμπάο – Μπέτις Χ (3.50)

Σανταντέρ – Λας Πάλμας 1 (2.10)

Ριντ – Αούστρια Βιέννης 2 DNB (1.90)

Ατλέτικο Μινέιρο – Μποταφογκο Χ (3.50)

Κοριτίμπα – Κρουζέιρο 1 (2.00)

 

Στο Τένις αναφέραμε πιο πάνω το απίστευτο σερί που συνεχίζεται χωρίς τελειωμό. Σήμερα στον τελικό του ATP Masters Cincinnati προτείνουμε στον μεγάλο αγώνα μεταξύ του Φέντερερ και του Τζόκοβιτς τον Ελβετό για νικητή σε απόδοση 2.66 στην Pinnacle.

 Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Τένις, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top