“Πιστεύω στο θετικό αποτέλεσμα μέσα στο ΟΑΚΑ”!

Παρακολούθησε τον Παναθηναϊκό, “ζύγισε” τα υπέρ και τα κατά των παικτών του, εντός αγωνιστικού χώρου και ενημέρωσε το τεχνικό δίδυμο (Πασσιαλή -Μπουγιουκλή).

Ο σκάουτερ των κιτρίνων, Γιάννης Μιχαλήτσος, μίλησε για το κυριακάτικο ματς του ΟΑΚΑ, εκφράζοντας την αισιοδοξία και την πίστη του πως ο Αρης μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα.

« Πράγματι, είμαι αισιόδοξος ενόψει αυτού του αγώνα. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται σε ανοδική πορεία, μετά τη νίκη στη Ξάνθη, ωστόσο πιστεύω πως δεν είναι άτρωτος. Εχει αρκετές αδυναμίες σαν ομάδα, τις έχουμε εντοπίσει και πιστεύω πως αν εμείς πιάσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας, θα πάρουμε αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ. Ειλικρινά, πιστεύω στο αποτέλεσμα!» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού.

Ο Μιχαλήτσος, συνέχισε: «Θυμάστε τι έγινε πέρυσι; Παίζαμε στο Χαριλάου και προερχόμασταν από ήττα με κακή εμφάνιση στη Ν. Σμύρνη. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός είχε και τότε ανοδική πορεία. Να σας θυμίσω το αποτέλεσμα; 3-1!».

Με Μιχαλήτσο στην ενδεκάδα, ο Αρης έφυγε δύο φορές νικητής από την έδρα των πρασίνων. Το 1983 οι κίτρινοι επικρατούσαν με 1-2, έχοντας κάνει την ανατροπή, ισοφαρίζοντας μάλιστα με τον σημερινό τους σκάουτερ, ενώ με το ίδιο σκορ έφευγαν από την Αθήνα και το 1985:«Εχω ευχάριστες εμπειρίες από τα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Ειδικά το ματς του 1983, στο οποίο σκόραρα, θα μου μείνει αξέχαστο. Ο Αρης πάντοτε κοίταζε στα μάτια τους μεγάλους της Αθήνας. Ακόμη και τώρα, σε αυτή την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται, νομίζω πως δεν θα είναι έκπληξη εάν η ομάδα φύγει με κάτι θετικό από το ΟΑΚΑ», κατέληξε.

To Top