Πιστός στην ίδια… συνταγή ο Ντομπρασίνοβιτς! Αυτούς εμπιστεύεται ο Μαυροβούνιος…

O Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς ετοιμάζεται να καθίσει στον πάγκο του Άρη για πέμπτη φορά και όπως είναι λογικό έχει ήδη στο μυαλό του μία ξεκάθαρη και ολοκληρωμένη εικόνα του ρόστερ που έχει στα χέρια του.

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Μαυροβούνιος τεχνικός δείχνει να εμπιστεύεται τον βασικό κορμό των παικτών που του χάρισαν το μέχρι στιγμής αήττητο στο πρωτάθλημα, ακόμα κι αν κάποιοι εξ΄αυτών δεν πραγματοποιούν και τις καλύτερες των εμφανίσεων.

Ξεκινώντας από την άμυνα γίνεται αντιληπτό ότι 38χρονος τεχνικός δείχνει να εμπιστεύεται απόλυτα τον Φυσέκη κάτω από τα δοκάρια της ομάδας και την τετράδα στα μετόπισθεν που αποτελείται από τους Γεωργιάδη, Φερνάντες, Σαμαρά και Λιόλιο. Και πως να μην τους εμπιστεύεται, άλλωστε, όταν μέχρι στιγμής ο Άρης έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια κι αυτό από στημένη φάση.

Συνεχίζοντας στα χαφ, εκεί ο “Ντόμπρα” δείχνει την σαφή του προτίμηση στους Σανιά και Καλογέρη, που έκαναν καλό παιχνίδι στο Κιλκίς την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτοί που κινήθηκαν κάτω του μετρίου ήταν οι Ν΄Λουντούλου και Σουνάς που θα διατηρήσουν ωστόσο την θέση τους στην ενδεκάδα, καλύπτοντας αριστερό και δεξί άκρο επίθεσης αντίστοιχα.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Μάουρο Πόι έχει “κερδίσει” (και) τον Ντομπρασίνοβιτς κάτι που δεν έχει κάνει ο μόνιμος παρτενέρ του φέτος, Καπνίδης. Αντίθετα, αυτή την εβδομάδα ο Βασίλης Κωνσταντινίδης δείχνει να κερδίζει πόντους και να είναι αυτός που θα αγωνιστεί στην κορυφή για πρώτη φορά από την μέρα που ανήκει στο δυναμικό του Άρη.

To Top