ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πιστός στο… δόγμα Πρίφτη ο Γουάιτ: “Θέλουμε την πρόκριση, αλλά κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια”

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε προχθές, μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου, ότι η ομάδα με ηρεμία θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί στην δεύτερη φάση της διοργάνωσης. Ο Οκάρο Γουάιτ έχει στο μυαλό του την πρόκριση, αλλά πιστός στο… δόγμα Πρίφτη, υπογράμμισε πως οι κίτρινοι θα βλέπουν ένα ένα τα παιχνίδια.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ρωτήθηκε καταρχήν αν παιχνίδια σαν αυτό με το Ρέθυμνο μετά από γιορτές είναι δύσκολα και απάντησε: “Θα συμφωνήσω. Τέτοιες μέρες που υπάρχουν και οι διακοπές, ίσως έχεις στο μυαλό σου διάφορα πράγματα. Δεν θα πω ότι κάνουν το παιχνίδι πιο δύσκολο, αλλά ίσως σε επηρεάζουν. Ήταν όμως καλό το ότι μπήκαμε και πάλι σε αγωνιστικό ρυθμό και αρχίσαμε πάλι τα παιχνίδια”.

Αναφορικά με την πρεμιέρα της Τετάρτης για τους “32” του Γιούροκαπ επεσήμανε πως “έχουμε και πάλι το Γιούροκαπ και ξεκινάμε με μια αρκετά καλή, σκληρή ομάδα. Θα μάθουμε τι ακριβώς κάνουν στο παρκέ, πώς παίζουν και θα βγούμε την Τετάρτη να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να αρχίσουμε με νίκη την δεύτερη φάση του Γιούροκαπ”.

Ρωτήθηκε ποιο ήταν το μάθημα που πήραν από τις δύο ήττες στο τέλος του 2015 από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και απάντησε πως “πρέπει να παίζουμε καλά και στον ίδιο ρυθμό σε όλο το παιχνίδι. Το κάναμε σε κάποιο βαθμό με το Ρέθυμνο, πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε ακόμα καλύτερα, να έχουμε εμείς το προβάδισμα, να παίζουμε συγκεντρωμένα χωρίς να μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο αντίπαλός μας”.

Καταλήγοντας υποστήριξε ότι “πιστεύω ότι όντως θα μας βοηθήσουν αυτά τα παιχνίδια να γίνουμε καλύτεροι. Είναι πιο σκληροί οι αντίπαλοί μας πλέον, υπάρχει ομάδα από την Ευρωλίγκα που είναι στον όμιλο. Πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα για να φτάσουμε στις νίκες που θέλουμε. Σαφώς και στοχεύουμε στην πρόκριση, θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά θα δούμε ένα ένα τα παιχνίδια”.

To Top