Πλάθα: «Καλύτερη και σοβαρότερη εκδοχή μας, για τους παίκτες και τους οπαδούς»

Ο Ζοάν Πλάθα μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον Προμηθέα (23/1, 19:30) για την 1η αγωνιστική της φάσης των 16 του BCL.

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Πάτρα, με τον Όστιν Χόλινς στην αποστολή της για πρώτη φορά, για να αντιμετωπίσει τον Προμηθέα για το BCL! Σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Και σε μία ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για την Ένωση, μετά από την ήττα στο ματς με τον Άρη.

«Ξέρουμε πως παίζουμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Ο Προμηθέας διαθέτει ένα ρόστερ με σπουδαίους σκόρερ και ταλέντο, κάτι που μαρτυρά και η 3η θέση του στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Πρέπει να παρουσιάσουμε την καλύτερη και σοβαρότερη εκδοχή του εαυτού μας, για να φτάσουμε στη νίκη, που τόσο αξίζουν οι παίκτες μου και οι οπαδοί μας», ήταν τα λόγια του Ζοάν Πλάθα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ.

Εκτός από την αναμέτρηση θα είναι ο Μιντάουγκανς Κουζμίσκας που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στον καρπό του, ενώ τραυματίας παραμένει ο Δημήτρης Φλιώνης, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τις επιλογές του Πλάθα στον «άσο» με δεδομένο ότι ο Λάνγκστον Χολ είναι ντεφορμέ εδώ και καιρό.

To Top