Πλάνα… Γ΄ Εθνικής για Νίκη Βόλου

Με το… βλέμμα στη Γ΄ Εθνική φαίνεται πως είναι οι ιθύνοντες της Νίκης Βόλου, οι οποίοι έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους με… δεδομένο πως η ομάδα τη νέα χρονιά θ΄ αγωνιστεί στη Football League 2. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, θέλουν να «ντύσουν» στα «κυανόλευκα» ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει στην ομάδα της Μαγνησίας, όταν αυτή αγωνίζονταν σε υψηλότερες καηγορίες.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στο magnesiasports.gr:

«Η διοικούσα επιτροπή της Νίκης Βόλου, εκτός από νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, κινείται και για κάποιους πιο έμπειρους, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας, έχουν αγαπηθεί από το φίλαθλο κοινό της Νίκης και αν πουν τελικά το “ναι” θα ζεστάνουν τον κόσμο. Οι παίκτες αυτοί θα λειτουργήσουν ως “κράχτες” της φετινής προσπάθειας, αλλά η διαφορά σε σχέση με το παρελθόν, είναι ότι θα αποτελούν γνωστές, δοκιμασμένες και αξιόπιστες λύσεις και σε χαρακτήρα και σε αγωνιστικό επίπεδο» και συμπληρώνει:

«Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη οι άνθρωποι της Νίκης έχουν στα υπόψη τους πέντε ποδοσφαιριστές, που έχουν φορέσει και στο παρελθόν την κυανόλευκη φανέλα και έχουν ζήσει επιτυχίες με τη Νίκη. Το θέμα είναι να πειστούν να έρθουν να αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική. Για τους περισσότερους από αυτούς φαίνεται πως είναι λίγο νωρίς να απαντήσουν… Πάντως οι άνθρωποι της Νίκης κάνουν την προσπάθεια τους και μάλιστα παρά το μειωμένο από τις αρχικές προσδοκίες μπάτζετ, αυτή είναι αρκετά σοβαρή».

To Top