Πλάνα για Βέροια με Μαργαρίτη και… δίλημμα στα χαφ

Το φιλικό με την Καστοριά ήταν μια ευκαιρία για να βγάλει κάποια συμπεράσματα για συγκεκριμένους παίκτες ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, αλλά από σήμερα, η προετοιμασία του Άρη στρέφεται 100% στον αγώνα με τη Βέροια. Εκεί όπου ο Άρης θέλει να γευθεί τη δεύτερη (και συνεχόμενη) εκτός έδρας νίκη του.

Ο Σέρβος τεχνικός θα συγκεκριμενοποιήσει τις σκέψεις του με την επιστροφή και των διεθνών (Διούδης, Σταυρόπουλος) και θα ετοιμάσει τα πλάνα του για τον αγώνα της Κυριακής.

Σε ότι αφορά το θέμα της αντικατάστασης του Τσουμάνη, ο Γιώργος Μαργαρίτης θα βγει από την… “ναφθαλίνη” για να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ.

Από κει και πέρα υπάρχει ένα δίλημμα για τα χαφ, μια και ο Γιάννης Παπαδόπουλος επέστρεψε από τον τραυματισμό του δείχνοντας σε καλή κατάσταση (πέτυχε και γκολ με την Καστοριά), οπότε είναι το φαβορί για να πάρει τη μια από τις δυο θέσεις στους ανασταλτικούς μέσους.

Σε αυτήν την περίπτωση λογικά θα μείνει έξω ένας από τους Οικονομόπουλο, Ηρακλή σε σχέση με την ενδεκάδα της Νέας Σμύρνης, απόφαση που καλείται να πάρει ο 45χρονος προπονητής των κίτρινων.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

To Top