Πλάνα Μασάδο με Καστίγιο

Τα δεδομένα που τείνουν να διαμορφώσουν μια άλλη κατάσταση αναφορικά με τις αδειοδοτήσεις και τον ενδεχόμενο αποκλεισμό ομάδων ή ομάδας από την Ευρώπη, καθιστούν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης κομβικό για τον Άρη.

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!
 

Μπορεί η είσοδος στην 5αδα να έχει απομακρυνθεί σχεδόν οριστικά για τους κίτρινους, ωστόσο η 6η θέση πιθανότατα δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, εξέλιξη που θέλουν να εκμεταλλευτούν ο Μασάδο και οι παίκτες του για να «σώσουν» την χρονιά.

Ο Πορτογάλος βλέπει την Κυριακάτικη συνάντηση με την ομάδα της Αρκαδίας ως ευκαιρία αποσυμπίεσης μετά την μετριότατη εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, ενώ παράλληλα θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μπροστά στο κοινό του συλλόγου με επικράτηση κόντρα σ’ έναν φορμαρισμένο αντίπαλο.

Η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για ευνόητους λόγους με τους κίτρινους να εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.   

Ο Μασάδο ολοκλήρωσε ουσιαστικά  την προετοιμασία έχοντας εκτός πλάνων τους μόνιμους απόντες του τελευταίου διαστήματος (Ακόστα, Ντίκο και Παπαστεριανό) ενώ παράλληλα συμπεριλαμβάνει στα σχέδιά του τον Νέρι Καστίγιο.

Μάλιστα δεν αναμένεται να αλλάξουν πολλά στο βασικό σχήμα, καθώς μόνο η προσθήκη του μεξικανού διαφοροποιεί πιθανότατα την 11άδα που παρέταξε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η τετράδα της άμυνας θα καλυφθεί με τους Μίσελ, Καζναφέρη, Λαζαρίδη, Σανκαρέ. Ανασταλτικά θα χρησιμοποιήσει το δίδυμο Παπαζαχαρία, Φατί. Ουμπίντες, Νέτο θα αποτελέσουν τα δυο μεσοεπιθετικά άκρα, με τους Καστίγιο, Τριαναταφυλλάκο να κινούνται στον άξονα. Κάτω από τα δοκάρια, εκτός απροόπτου θα βρίσκεται ο Βελλίδης.  

 

To Top