ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πλάνα με Πάλμα και Ετέμπο στον Άρη ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για τον  αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και ήδη μετράει τρεις προσθήκες σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με τον Ιωνικό στην Νεάπολη. 

Οι κιτρινόμαυροι κατ΄αρχαν μετρούν μια σημαντική επιστροφή, αυτή του Πίτερ Ετέμπο, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία της άδικης αποβολής του με την ΑΕΚ και θα είναι παρών στο παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης.

Από κει και πέρα, από χθες ξεκαθάρισε το τοπίο για τον Λουίς Πάλμα. Ο 22χρονος το προηγούμενο διάστημα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και θεραπείες, με στόχο να μπει άμεσα στις προπονήσεις και να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το επερχόμενο ματς. Ήδη χθες έβγαλε όλο το πρόγραμμα και με βάση αυτήν εικόνα υπάρχει αισιοδοξία πως θα τα καταφέρει να ενισχύσει την κιτρινόμαυρη επίθεση.

Τα πλάνα του Άρη συμπεριλαμβάνουν Πάλμα και Ετέμπο, ενώ παράλληλα, από χθες έπιασε δουλειά και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, τονίζοντας ο ίδιος την μεγάλη του διάθεση να μπει στο γήπεδο και να δείξει άμεσα ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσει ο Σεΐκ Ντουκουρέ.

 

To Top